«Palladium» pirmais «Positivus» ieskaņas pasākums (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 24.martā, koncertzālē «Palladium» notiks pirmais «Positivus» festivāla ieskaņas pasākums, kurā uzstāsies vairākas ievērojamas grupas. Ieskaņas pasākuma galvenie mākslinieki būs «The Sound Poets», «Alise Joste», Eirovīzijas zvaigznes - grupa «Triānas parks» un dīdžejs Kārlis Dagilis, informē festivāla preses centrā. Ieeja no plkst. 20.

Pasākumu koncertzālē «Palladium» bez maksas varēs apmeklēt «Positivus» festivāla «Twitter» konta sekotāji, autorizējoties un izdrukājot speciālu ielūgumu, kuru kopējais skaits ir ierobežots.

Festivāla rīkotājs Ģirts Majors stāstīja, ka vēlas iedibināt jaunu tradīciju, aptuveni reizi mēnesī piedāvājot «Positivus» sesiju pasākumu, kurā uzstāsies lieliskas ar «Positivus» festivālu saistītas vietējās un ārzemju grupas.

«Šonedēļ pasākumā bez lieliskām grupām būs iespēja vērot arī koncertu ierakstus no pagājušā gada «Tele2» skatuves. Maijā varēsim piedāvāt brīnišķīgu programmu ar trīs britu grupām.

Šajā pasākumā mēs pieteiksim arī pirmo šā gada «Positivus» galveno mākslinieku izziņošanu,»

vēstīja Majors.

Ieeja maksa pieci lati, biļetes nopērkamas tikai pie ieejas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu