«Positivus» festivālā būs «Palladium» mūzikas skatuve (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar «Positivus» mūzikas festivālā būs jauna «Palladium» mūzikas skatuve, kas būs pirmā festivāla skatuve zem jumta, informē festivāla preses centrā. Jaunās skatuves koncertprogrammā būs paredzētas Baltijas mūziķu uzstāšanās, un sestdienas programmu organizēs «Tallinn Music Week» konferences rīkotāji.

Tādējādi festivāls, kas Salacgrīvā notiks jau sesto gadu, piedāvās mūzikas un mākslas programmu nu jau uz astoņām skatuvēm - «Tele2», «Nordea», «Red Bull Music Academy», «I Love You» un «Palladium», kā arī darbosies kino telts, brīvdabas skatuve un «LB» pludmales skatuve.

Jauna festivāla skatuve taps, pateicoties alus zīmola «Tuborg» ienākšanai «Positivus» festivālā. «Tuborg», kas jau vēsturiski atbalsta Eiropā populāros mūzikas festivālus, šogad kļuvis arī par Baltijas lielākā mūzikas un mākslas festivāla «Positivus» atbalstītāju.

«Jauns, festivāla faniem labi zināms alus zīmols «Positivus» festivālā, šķiet, būs viena no pamanāmākajām festivāla pārmaiņām. Festivāla jaunā skatuve zem jumta jeb, precīzāk, teltī nav tādēļ, ka mēs baidāmies no lietus, bet lai panāktu īstu koncerta atmosfēru gaišā dienas laikā. Telts arī labāk ļaus noslēgties no apkārt notiekošā un baudīt «Palladium» teltī notiekošo,» stāstīja festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Pagājušajā nedēļā «Positivus» paziņoja pirmos šīs vasaras festivāla māksliniekus.


Izziņoti pirmie ārzemju mūziķi

Jau ziņots, ka vairākas ārvalstu grupas jau apstiprinājušas dalību šovasar notiekošajā «Positivus» festivālā, piekrītot uzstāties un festivāla lielajām «Tele2» un «Nordea» skatuvēm. Patlaban zināms, ka festivālā šovasar spēlēs grupa «Friendly Fires» no Anglijas, igauņu grupa «Ewert And The Two Dragons», elektroniskās mūzikas projekts «SBTRKT», grupa «Givers» no Amerikas, mūziķis «Jamie N Commons», angļu dziedātāja Lucy Rose, grupa «Vondelpark» un grupa «Cashier No9» no Belfāstas.

«Positivus» festivāls šovasar viesus Salacgrīvā pulcēs 20. un 21. jūlijā. Biļetes uz festivālu nopērkamas internetā «tickets.positivusfestival.com», «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un «Nordea» bankomātos visā Latvijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu