Prāgas grāmatu tirgū prezentēs Bankovska romānu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rakstnieks Pauls Bankovskis un Latvijas Literatūras centra direktors Jānis Oga patlaban piedalās Prāgas grāmatu tirgū, kur šodien notiks Bankovska romāna "Čeka, bumba & rokenrols" izdevuma čehu valodā prezentācija.

Šodien plkst. 16 interesentiem būs iespēja saņemt Bankovska autogrāfu.

Savukārt sestdien, 16.maijā, paredzēti divi sarīkojumi ar latviešu rakstnieka piedalīšanos. Plkst.13 norisināsies diskusija "Atkalapvienotā Eiropa: Centrālās un Austrumeiropas literatūra pēc 1989.gada". Kopā ar Bankovski sarunā iesaistīsies arī rakstnieki no Lietuvas, Slovēnijas un Slovākijas. Plkst.15 tiks atvērts Bankovska romāna "Čeka, bumba & rokenrols" izdevums čehu valodā, ko tulkojis Mihals Škrabals.

Prāgas grāmatu tirgū izstādīti latviešu literatūras tulkojumi čehu valodā, kā arī informatīvie materiāli par latviešu literatūru un ievērojamākajiem mūsdienu rakstniekiem. Iecerēta arī Latvijas pārstāvju tikšanās ar Latvijas vēstnieci Čehijā Argitu Daudzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu