Uz Latvijas ekrāniem iznāk trilleris «Pazudusī»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

24.februārī uz Latvijas ekrāniem vienlaikus ar pirmizrādi ASV un citviet pasaulē iznāk trilleris «Pazudusī» («Gone»). Galveno lomu trillerī «Pazudusī» spēlē amerikāņu aktrise Amanda Seifrīda (Amanda Seyfried), kura popularitāti iemantojusi ar filmām «Mamma Mia!», «Hloja», «Sarkangalvīte», «Laikā» un citām. Filmu veidojusi producentu komanda, kuru kontā ir tādi darbi kā «Ielu advokāts», «Adrenalīns» un «Tumsas pasaule».

Filmas anotācija: Džila kādu vakaru atgriežas mājās un atklāj, ka ir pazudusi viņas māsa. Džila ir pārliecināta, ka māsas pazušanā ir vainojams tas pats maniaks, kurš pirms gada centās nolaupīt viņu pašu. Toreiz Džilai izdevās no slepkavas aizbēgt. Par spīti nāves briesmām viņa nolemj sameklēt maniaku, atklāt viņa noslēpumus un izglābt māsu. Lai to izdarītu, viņai ir tikai 12 stundas laika...

Amanda Seifrīda par filmu «Pazudusī» (fragmenti no filmas publicitātes materiāliem):

Kādu iemeslu dēļ piekritāt dalībai filmā «Pazudusī»?

Amanda Seifrīda: Man patīk šis žanrs - psiholoģisks trilleris, un filmas scenārijs mani uzrunāja. Tas ir gan baiss un spriedzes pilns, gan arī liks skatītājiem domāt un šķetināt šo mīklu, kuru cenšas atrisināt stāsta galvenā varone.

Cik esat līdzīga filmas galvenajai varonei, kurai gan jācīnās ar ļaundari, gan jāpierāda policijai sava taisnība?

Amanda Seifrīda: Pati neesmu viņai līdzīga, tomēr ļoti labi iejutos Džilas tēlā. Es spēlēju bezbailīgu varoni, kura nonāk situācijā, kurā vairs nav ko zaudēt.

Vai filmējoties bija tādas ainas, kuras bija izaicinošākas nekā ierasts?

Amanda Seifrīda: Jā, bija sarežģīti pierādīt sev pašai un apkārtējiem, ka mana varone nav sajukusi prātā, ka viņas māsa tiešām ir nolaupīta un pazudusi. Spēlēt kādu, kam ir jāpierāda sava taisnība, kamēr tevi tur aizdomās, nav vienkārši. Viss, ko varu izmantot, ir vārdi un ķermeņa valoda.

Filma tiks demonstrēta Rīgas kinoteātros «Kino Citadele» un «Multikino».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu