Atkalapvienosies komiķu grupa "Monty Python" (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu komiķu trupa "Monty Python's Flying Circus" atkalapvienosies topošajai televīzijas dokumentālajai filmai.

Džons Klīzs, Ēriks Aidls, Terijs Džonss, Maikls Pelins un Terijs Giljams ir piekrituši parādīties sešās jaunās epizodēs "Monty Python: Almost the Truth (The Lawyer’s Cut)", kas oktobrī tiks rādīta amerikāņu televīzijas tīklā IFC "Monty Python" nedēļas laikā.

Pēc pirmizrādes televīzijā dokumentālā filma tiks izdota DVD formātā.

"Es vienmēr esmu cerējis, ka tiks uzņemta šāda dokumentāla filma - kaut kas tik pilnīgs un patiess, ka man tas nemaz nebūs jāskatās," atklāja Džonss.

Sešās epizodēs komiķu trupa tiks "apskatīta tuvplānā", iekļaujot tajā arī fanu viedokļus. To vidū izteiksies žurnāla "Playboy" radītājs Hjū Hefners, kanādiešu komiķis Dens Eikroids, britu aktieris un režisors Tims Rots, kā arī "rokzvaigznes, aktieri, politiķi, rakstnieki, televīzijas diktori, reliģiskās grupas, trupas pretinieki un potenciālie slepkavas".

"Šī būs pirmā kopā sanākšana pēc 1983.gada projekta "Monty Python''s Meaning of Life". Šī daudzsēriju dokumentālā filma ir viņu pēdējā iespēja iemūžināt "Monty Python" fenomenu filmā, jo viņi tuvojas savai 40 gadu jubilejai," skaidroja televīzijas tīkla "IFC" vadītājs Džordžs Lencs.

No visiem trupas dalībniekiem Džons Klīzs varētu vismazāk priecāties par apvienošanos, jo nesen komiķis izteicās, ka patiesībā viņam diez ko nepatīk viņa bijušie biedri: "Viens no viņiem ir vēl kaut cik ciešams - tas mazais puisis, kas veido briesmīgi garlaicīgus ceļojumu raidījumus (Maikls Pelins), bet pārējie ir pavisam briesmīgi."

Dokumentālajā filmā tiks pieminēts arī trupas "Monty Pyton" bijušais loceklis Greiems Čempens, kas pirms divdesmit gadiem nomira ar vēzi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu