«Okartes skatuvi» pamet Madry

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ izbalsošanas raidījumā skatītāji lēma, ka šovu pamet dalībniece Madara Grēgere jeb Madry, vēsta informācija «Okartes skatuves» mājaslapā. Viņas vietā šovā ienāca Laura Raila.

Jauno mūziķu atbalstītāji sestdienas vakarā cīnījās īpaši spraigi, lai šovā paliktu tieši viņu mīļākais dziedātājs. Un telefonbalsojuma cīņā tika sasniegts jauns sestdienas vakara rekords - trīs izbalsošanas krēslos sēdošo mūziķu - Madry, Kašera un Lingitas atbalstam tika nodotas 9924 balsis.

Raidījums izvērtās spraigs jau no pirmajām minūtēm - izrādījās, ka par diviem dalībniekiem - Lingitu un Oskaru - iekšējā balsojumā ir nodots vienāds balsu skaits. Līdz ar to Māris Grigalis, kurš šonedēļ pirmo reizi vadīja arī izbalsošanu, paziņoja, ka raidījums sākas ar atklāto iekšējo balsošanu par šiem diviem dalībniekiem.

Šī balsošana nelabvēlīga izrādījās Lingitai - ar sešām balsīm pret četrām viņa atkal - jau ceturto reizi - iekšējā balsojuma rezultātā sēdās izbalsošanas krēslā.

Visu raidījuma laiku skatītāji ļoti aktīvi atbalstīja visus trīs mūziķus - gan koncerta neveiksminiekus Madry un Kašeru, gan Lingitu, kurai koncertā šonedēļ bija augstā 3. vieta, bet neveiksmi atkal nesa iekšējais balsojums.

Cīņa par palikšanu šovā visu raidījuma laiku ritēja visnotaļ līdzīgi, un par to, ka vakars bijis spraigs, liecināja arī rezultāti:

Lingita - 3440 balsis

Kašers - 3287 balsis

Madry - 3197 balsis

Skatītāji bija lēmuši, ka šovs jāatstāj Madry. Bet viņas vieta, protams, tukša nepalika - jau šovakar sevi šovā apliecināt sāka jaunā populārās un džeza mūzikas dziedātāja un vokālā pedagoģe Laura Raila.

Atgādinām, ka piektais «OKartes skatuves» koncerts, kas izskanēja 17. februāra vakarā, pēc divu koncertu pārtraukuma uzvaru atkal atnesa dziedošajam ugunsdzēsējam Jānim Buķelim jeb Bukam. Vēl jo īpašāks koncerts izvērtās Lingitai - viņa pirmo reizi iekļuva godalgoto trijniekā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu