Pasniegs "Latvijas stila un modes balvas" (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Baltijas modes federācija pasniegs "Latvijas stila un modes balvas 2008", informēja Baltijas Modes federācijas pārstāve Tatjana Baļvas.

"Latvijas stila un modes balva" ir ikgadēja ceremonija, kuras mērķis ir katru gadu apbalvot labākos no labākajiem modes jomā, kā arī stilīgākās televīzijas, teātra un šova biznesa zvaigznes, kas iet kopsolī ar modi.

Šogad ceremonijas laikā tiks paziņoti un apbalvoti uzvarētāji 14 nominācijās - "Gada modes mākslinieks", "Gada debija modes jomā", "Stilīgākā aktrise", "Stilīgākais aktieris", "Stilīgākais dziesmu izpildītājs", "Stilīgākā dziesmu izpildītāja", "Stilīgākā mūziķu grupa", "Stilīgākais televīzijas vadītājs", "Stilīgākā televīzijas vadītāja", "Gada stilīgākais žurnāla vāks", "Labākās stila lapas", "Gada topmodele", "Gada topmodelis", "Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2008.gadā".

Pēc balsošanas pirmā posma, kur žūrijai bija jānovērtē kandidāti katrā nominācijā, finālam katrā nominācijā izvirzīti trīs dalībnieki.

Nominācijai "Stilīgākais aktieris" izvirzīti Rihards Lepers, Andris Bulis un Intars Rešetins, nominācijai "Stilīgākā aktrise" izvirzītas Inga Alsiņa, Agnese Zeltiņa un Ieva Pļavniece, nominācijai "Stilīgākā dziesmu izpildītāja" izvirzītas Kristina Zaharova, Linda Leen un Aisha, bet nominācijai "Stilīgākais dziesmu izpildītājs" izvirzīti Intars Busulis, Jānis Stībelis un Goran Gora.

Nominācijai "Stilīgākā mūziķu grupa" izvirzītas "Tribes of the City", "Cosmos" un "Prāta vētra", nominācijai "Stilīgākā televīzijas vadītāja" izvirzītas Žanete Skarule, Anna Lieckalniņa un Maija Silova, nominācijai "Stilīgākais televīzijas vadītājs" izvirzīti Eduards Švāns, Mārtiņš Sirmais un Māris Olte, nominācijai "Gada stilīgākais žurnāla vāks" izvirzīts žurnāls "Pastaiga", žurnāls "Lilit" latviešu valodā, žurnāls "Lilit" krievu valodā un žurnāls "up2date", bet nominācijai "Labākās stila lapas" izvirzīts žurnāls "Pastaiga", žurnāls "Lilit" latviešu valodā un žurnāls "Podium Art".

Nominācijai "Gada topmodele" izvirzīta Anastasija Kondratjeva no "Vacatio", Luīze Salmgrieze no "Natalie" un Sigita Nedzvecka no "2B models", nominācijai "Gada topmodelis" izvirzīti modeļu aģentūras "Dandy" pārstāvji Guntars Ašmanis, Dmitrijs Kopeikins un Toms Birkavs, nominācijai "Gada modes mākslinieks" izvirzīti Atis Artemjevs, Anna Ledskalniņa un "Mareunrol''s", nominācijai "Gada debija modes jomā" izvirzītas Marija Vlasova, Katja Šehurina un Indra Salcēviča, bet nominācijai "Veikals ar interesantāko koncepciju, kurš bija atvēries 2008.gadā" izvirzīts Atis Artemjevs ar veikalu Berga bazārā, "Roberto Verino" Brīvības ielā un "Lapa" Blaumaņa ielā.

"Latvijas stila un modes balvas 2008" apbalvošanas ceremonijā savu speciālo balvu atsevišķā kategorijā "Par ieguldījumu Latvijas modes attīstībā" pasniegs arī žurnāls "L''Officiel Latvija".

Šogad žūrijā bija glancēto žurnālu modes redaktori, atzītu pasaules izdevumu stila un modes speciālisti, kā arī Latvijas Modeļu aģentūru asociācijas pārstāvji.

Svinīgā "Latvijas stila un modes balvas 2008" apbalvošanas ceremonija notiks "Royal Cacino SPA & Hotel Restoran" telpās, bet televīzijas skatītāji apbalvošanu varēs redzēt televīzijas kanālā LNT 25.februārī plkst.22.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu