"SIA Radikal" laidīs klajā savu pirmo radio singlu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ radiostacijās skanēt sāks pazīstamā radio dīdžeja Gustava Terzena grupas "SIA Radikal" pirmais radio singls "Tas nav tev vienam", informēja grupas dalībnieks Gusts Leimanis.

Dziesma "Tas nav tev vienam" ir ātrs, enerģisks un reizē arī melodisks skaņdarbs, kuru grupa uzrakstījusi jau pagājušajā gadā.

"Dziesmas nosaukums "Tas nav tev vienam", lai arī neapzināti un radies vairāk nekā pirms pusgada, tomēr spilgti ieskicē šodien valstī notiekošo," apgalvo grupas dalībnieki.

Radio dīdžejs Gustavs Terzens ir pārtraucis darbu "Radio SWH Rock", taču ne saikni ar mūziku, un pagājušā gadā tika izveidots neliels muzikāls projekts ar mērķi nospēlēt vairākas grupas "Metallica" dziesmas pasākumā, kuru rīkoja "Metallica" fanu klubs Latvijā.

Labas saspēles rezultātā projekts ieguvis nosaukumu "SIA Radikal", kas jau kā muzikāla apvienība 2008.gadā devās "Death’n’Roll" tūrē kopā ar grupu "Sanctimony", sniedzot koncertus Liepājā, Cēsīs un arī Rīgā.

Grupā Terzens spēlē ģitāru, otra ģitārista lomā ir iejuties jauns un talantīgs mūziķis Edgars Rakovskis. Grupā muzicē arī savulaik populārās grupas "F[ei]k" basģitārists Gusts Leimanis, Andrejs Upmacis no grupas "Relicseed" un "Metallica" Latvijas fanu kluba prezidents Dainis Rijkuris.

Tuvākajā laikā grupa plāno sniegt vairākus koncertus.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu