Burunduki šiverē Latvijas kinoteātros

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pārsteigumu Latvijas kinoteātros sagādājusi jaunākā ģimenes filma «Alvins un burunduki: Aizburājuši» («Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked»), ierindojoties pirmajā pozīcijā. Tajā pašā laikā teicamu sniegumu turpina demonstrēt arī Deivida Finčera trilleris «Meitene ar pūķa tetovējumu» («The Girl with the Dragon Tattoo»), ziņo «kinokino.lv».

«Alvins un burunduki: Aizburājuši» pirmajā nedēļas nogalē noskatījušies 6369 skatītāju, un tas ievērojami pārsniedz ekspertu izteiktās prognozes. Neapšaubāmi šādu līmeni sasniegt palīdzēja izrādīšanas apmērs (uz 11 ekrāniem) un publicitāte, kuru nodrošināja iepriekšējās divas filmas no šīs sērijas.

Sagaidāms, ka filma turpinās uzrādīt stabilu sniegumu arī turpmākajās nedēļas nogalēs, jo acīmredzot «Runcis Zābakos» («Puss in Boots») burundukiem nav šķērslis.

Arī šonedēļ otro vietu ieņem «Meitene ar pūķa tetovējumu», uz kuru pārdotas 5861 biļete. Lielisks sniegums, jo prognozēts spēcīgāks apmeklētības kritums. Popularitāti noteikti ļauj noturēt pozitīvas atsauksmes par filmu (kopumā 10 dienu laikā filmu noskatījušies jau vairāk nekā 20 tūkstoši cilvēku). Tādējādi Finčera darbs varētu kļūt par lielāko šā gada filmu Latvijā, kas ne reizi nebūs topā ieņēmusi pirmo pozīciju.

Joprojām starp līderiem ir arī Gaja Ričija «Šerloks Holmss: ēnu spēle» («Sherlock Holmes: A Game of Shadows»). Filma uz ekrāniem bija jau trešo nedēļas nogali, un šoreiz to noskatījās 3448 cilvēki (ceturtā pozīcija). Kopumā uz filmu pārdots jau gandrīz 35 tūkstoši biļešu. Pirmo piecnieku noslēdz komēdija «Par ko vēl runā vīrieši» ar 1298 skatītājiem.

Pārējie divi nedēļas jaunumi «Ivans cara dēls un pelēkais vilks» (776 skatītāju) un «Vecā labā orģija» (437 skatītāju) ieņēmuši attiecīgi devīto un vienpadsmito vietu.

Kopumā šajā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātrus apmeklējuši 26 825 skatītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu