«Kontrabanda» pārņem vadību Ziemeļamerikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šausmu filma «The Devil Inside» piedzīvojusi apdullinošu kritienu Ziemeļamerikas kinoteātros, bet pirmās divas vietas sadalījuši nedēļas jaunumi «Kontrabanda» («Contraband») un «Skaistule un briesmonis 3D» («Beauty and the Beast»), ziņo ārvalstu prese.

Pārliecinošāko sniegumu šajā nedēļas nogalē uzrādījis jaunais trilleris «Kontrabanda» (uz ekrāniem Latvijā no 27.janvāra) ar Marku Vālbergu (Mark Wahlberg) galvenajā lomā, iekasējot 24,1 miljonu. Jāpiebilst, ka vairums kino apskatnieku paredzēja mazākus panākumus.

Anotācija. Kontrabandistu pasaulē valda augstas likmes un milzīgs risks. Viena kļūda, un tā kļūst par pēdējo kontrabandista dzīvē. Šajā pasaulē Kriss (Marks Vālbergs) bija labākais, taču viņš nolēma pielikt šai nodarbei punktu, apprecējās un sāka dzīvi no jauna. Kad viņa svainis Endijs izgāž vienu «darbiņu», maksāt par to nākas gan viņam, gan arī Krisam. Viņiem ir divas nedēļas, lai no Panamas uz ASV nogādātu 15 miljonus viltotu dolāru. Ja viņi nepaspēs, spēles noteikumi tiem ir zināmi…


Otrajā vietā ierindojusies klasiskās animācijas filmas «Skaistule un briesmonis» 3D versija, savā pirmajā nedēļas nogalē spējusi iekasēt 18,5 miljonus. Arī šo panākumu var vērtēt kā ievērojamu, jo tā ir vairāk nekā 20 gadus veca animācijas filma. Turklāt šis panākums ļauj secināt, ka arī vairums citu klasisko filmu 3D versiju (un tādu sagaidāms ne mazums) spēs gūt labas sekmes. Tas noteikti Holivudas lielās studijas rosinās ķerties klāt arī citiem projektiem.

Foto: publicitātes

Pirmajā piecniekā ticis arī trešais jaunums «Joyful Noise» ar 11,3 miljoniem (ceturtā pozīcija), bet piecnieku noslēdz Gaja Ričija «Šerloks Holmss: ēnu spēle» («Sherlock Holmes: A Game of Shadows») ar 8,4 miljoniem. Savukārt pagājušās nedēļas līderis «The Devil Inside» piedzīvojis gandrīz 80% kritumu (iespaidīgākais aptuveni trīs gadu laikā) un ar 7,9 miljoniem noslīdējis uz necilo septīto vietu.

Kopumā šajā nedēļas nogalē iekasēti aptuveni 130 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu