"Tribes of the City" prezentē jauno singlu radio "Naba" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Radio Naba ēterā pēc plkst. 17 notiks grupas "Tribes of the City" (ex-"The Movies") jaunā radiosingla "Day in the City" prezentācija.

Tiks atskaņota jaunā dziesma, kā arī notiks intervija ar grupas dalībniekiem, kuri pastāstīs gan par grupas nosaukuma maiņu, jauno albumu, gan par darba pieredzi ar producentu Gregu Haveru.

Britu producents Gregs Havers (Greg Haver) producējis grupas "Manic Street Preachers" pēdējo albumu “Life Blood”, Melanie C albumu “Beautiful Intentions”, kā arī strādājis ar grupām "Catatonia", "Super Furry Animals" u.c. Būdams liels 80. gadu beigu un 90. gadu sākuma indī mūzikas cienītājs, Havers ātri atradis kopīgu valodu ar Tribes Of The City mūziķiem, pārvērzdams bijušo "The Movies" skanējumu līdz nepazīšanai. Dziedātājas Ksenijas balss ierakstā tagad izklausās gluži kā Elizabetes Freizeres ("Cocteau Twins") 80. gadu vidus ieraksti. Arī pašas grupas kopējo skanējumu varētu raksturot kā "Cocteau Twins", "Ride" un "Lush" sakausējumu.

Kā baumo, grupas jauno albumu paredzēts laist klajā jau šovasar un viena no iespējamajām ierakstu izdevniecībām, kurā grupas plate varētu tapt izdota, ir tieši prestižā "Domino Records", kas izdod arī "Franz Ferdinand", "Arctic Monkeys", "The Kills" u.c. ierakstus.

Audio:

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu