Valentīna dienā modē muzikālie prezervatīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tradicionālo Valentīna dienas dāvanu vietā Honkongas tirgotāji piedāvā muzikālos prezervatīvus. Patiesībā paši prezervatīvi ar dažādu augļu smaržu nespēlē un nedzied, taču tie tiek pārdoti pievilcīgā iepakojumā kopā ar mūzikas kompaktdisku.

Komplekta radītāji stāsta, ka mūzika iedalīta četrās daļās, lai būtu piemērota visām mīlēšanās fāzēm, sākot ar priekšspēli un beidzot ar atpūtu pēc mīlēšanās.

"Āzijas iedzīvotāji, salīdzinot ar rietumniekiem, ir konservatīvāki. Ar šo produktu es ceru reklamēt drošu seksu un izklaidējoši un radoši izglītot cilvēkus," sacīja firmas "Ondo Creation" līdzdibinātājs Džeks Vons.

Vons cer, ka šomēnes šis produkts kļūs par vienu no Valentīna dienas iecienītākajām dāvanām.

"Patiesībā Valentīna diena nav vairs aiz kalniem, un es gribēju nopirkt savam draugam ko īpašu, tādēļ izvēlējos šo produktu," sacīja Noela Juna, kas iegādājās muzikālo prezervatīvu.

"Es to nopirktu ķircināšanai; izliktos, ka tas ir viss, ko es dāvinu, taču īstā dāvana būs pēc tam," teica kāda veikala apmeklētāja no Singapūras.

Mūzikas izlasēs iekļauta "chillout", "acid jazz" un deju mūzika, un disku garums ir tieši 20 minūtes.

LETA jau agrāk ziņoja, ka Ukrainā tirdzniecībā drīzumā nonāks muzikāls prezervatīvs, kas atskaņos mūziku skaļāk un skaļāk, mīlētājiem kļūstot aizvien kaislīgākiem.

Zaporožjes izgudrotājs Grigorijs Čosovskis paskaidroja, ka prezervatīvos iestrādāts speciāls sensors, kas konstatē, kad sākas tā lietošana, un nosūta signālu prezervatīvam pievienotam miniatūram skaļrunim, kas atskaņo mūziku, vēstīja "Ananova".

"Kad sekss kļūst aizvien kaislīgāks, sensors fiksē pieaugušo kustību ātrumu un atskaņo melodiju ātrāk un skaļāk," Čosovskis skaidroja vietējiem medijiem.

Tas, kādas melodijas prezervatīvs spēlēs, atkarīgs no seksa pozas, raksta tabloīds "The Sun".

Jaunajam kontracepcijas līdzeklim ir nemanāmi sensori, kas pievienoti mazai elektroniskai ierīcei, un tā rada skaņas.

"Bīstamības iegūt elektrotraumu nav," stāstīja idejas autors Čosovskis. "Bet cilvēkiem būs jāmaksā par papildu stimulāciju," piebilda izgudrotājs.

Muzikālie prezervatīvi maksās par divdesmit procentiem vairāk nekā parastie prezervatīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu