"Jumpravas" Ainārs Ašmanis dāvina auskarus (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Jumprava" dalībnieks Ainārs Ašmanis draudzeni Edīti 30 gadu jubilejā sveica ar zelta auskariem, kas izrotāti ar maziem dimantiņiem.

Svinības aptuveni 20 tuvāko draugu un radu kompānijā notika kafejnīcā "Kapteiņa Enriko pulkstenis". "Nosvinējām kārtīgi, beidzām četros no rīta," "Vakara Ziņām" sacīja Ašmanis. Vairākums viesu pasnieguši gaviļniecei dāvanu kartes no tirdzniecības centriem "Alfa", "Spice" un skaistumkopšanas salona "Kolonna". Pārim pagaidām neesot īpašas vēlmes kaut ko iegādāties, tomēr kartes plauktā nepalikšot.

Ašmanis dzīvesbiedrei uzdāvināja "Alfā" pirktus zelta auskarus, kas rotāti dimantiem. "Cenu neatklāšu, bet varu pateikt, ka tie nebija lēti. Tas arī nav tik būtiski, galvenais, ka viņai patīk," — tā Ašmanis.

Ainārs un Edīte ir pazīstami jau vairāk nekā 20 gadus. Iepazinušies drīz pēc tam, kad Ašais, kā viņu parasti visi sauc, kopā ar Aigaru Grāveru bija nodibinājis grupu "Jumprava" (pagājušā gada decembrī ar vērienīgu koncertturneju tā svinēja 20. jubileju). Attiecības uzsākuši krietni vēlāk — apmēram pirms gadiem divpadsmit, kad Edīte strādājusi Ašmanim piederošajā pārtikas veikalā Jumpravā. Sākotnēji viņa bija pārdevēja, pēc tam — veikala vadītāja. Abi joprojām nav laulājušies.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu