Jaunas aizraušanās, veci ieradumi (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenības – nelabojama kompānija: nav vēl paspējuši pasaulei paziņot par jaunu mīlestību, kā jau avīzes ir pilnas ar dažādiem apgalvojumiem un neticamiem stāstiem.

Protams, neviens nezina, kādas tad īsti ir slavenību attiecības aiz aizvērtām durvīm, taču pēc viņu attieksmes un ķermeņa valodas varam daudz ko secināt... Pat slavenībām ir grūti atradināties no ierastajiem tikumiem.

Bredu Pitu, kurš nogājis ilgu ceļu no restorāna darbinieka līdz pasaules seksa simbolam, un viņa bijušo Dženiferu Anistoni ilgu laiku sauca par zelta balodīšiem. Viņu attiecības bija nesalaužamas, un saldais pārītis vienmēr bija kā salda uzkoda paparaci. Bredam Pitam patika apņemt savu mīļoto ap pleciem. Lai arī Pits ir nomainījis ne tikai matu krāsu, bet arī draudzeni, viņš nav spējis tikt vaļā no šā ieraduma.

Demija Mūra, sieviete, kura ir spējusi apstādināt laika mašīnu, bija paradusi cieši turēties pie vīra Brūsa Villisa. Ja fotogrāfijas nemelo, tad Mūra nav atmetusi savu ieradumu un to izmanto arī ar jauno vīru Eštonu Katčeru.

Un kā būs ar Džūdu Lovu? Viņš savas mīļotās vienmēr cieši piekļauj pie krūtīm. Gan Sediju Frostu, gan Sjennu Milleri.

Pavisam citādāk pozē visu pasaules mājsaimnieču princis Hjū Grānts. Varbūt arī viņš ir iemīlējies savā draudzenē, taču neattapīgais anglis jūtas labāk, rokas turot kabatās. Nerunāsim nemaz par viņa stāju kopā ar Lizu Hērliju, ar kuru Grants nodzīvoja pat veselus 13 gadus.

Atšķirībā no Hjū Grānta Holivudas zvaigzne Toms Krūzs ir tik burvīgs un talantīgs, ka pat varam nepamanīt ne viņa īso augumu, ne ieražu būt savu draudzeņu Nikolas Kidmenas, Keitijas Holmsas apskāvienos.

Vēl jo vairāk, Krūzam patīk izrādīt attiecības ar draudzenēm, it īpaši uz sarkanā paklāja... Nikola Kidmena, Penelope Krusa un Keitija Holmsa.

Bet, lūk, Keitai Mosai vienmēr paticis būt draugam soli priekšā. Skatoties uz bildēm, rodas sajūta, ka Mosai patīk, ja mīļākie viņai pastāvīgi seko, kā tādi sunīši.

Par piemēru var minēt arī Benu Afleku, kurš tieši masu mediju dēļ bija spiests šķirties no Dženiferas Lopesas. Tagad Afleks fotografējas tikai retu reizi. Tik un tā ar jauno sievu Dženiferu Gārneri viņš vēl joprojām pozē tāpat kā ar veco sievu.

Harismātiskais Džonijs Deps, par spīti vecumam, nav zaudējis ne talantu, ne pārliecību, ne ieražas. Džonija sieva un bērnu māte ļoti līdzinās viņa izbijušajai draudzenei Keitai Mosai.

Dievietei Džūlijai Robertsai patīk būt mīļotā tuvumā. Diemžēl tas ne visai iedarbojās uz bijušo draugu Kīferu Sazerlendu. Taču vecais tikums Robertsai parocīgs ar viņas dvīņu tēvu Danielu Moderu.

Ņemot vērā visus viņas gājienus, Madonnai ir vienmēr paticis būt galvenajai. Viņa pat ir pamanījusies aizēnot slaveno britu režisoru un viņas bērnu tēvu Gaju Ričiju...

Slavenās filmas "Titāniks" zvaigznei Keitai Vinsletai arī patīkot neatkarība. Viņa var mainīt gan vīrus, gan mīļākos, bet viņas poza fotogrāfa priekšā ir nemainīga.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu