Braiens Adamss sniedz koncertu Pakistānā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanādiešu rokmūziķis Braiens Adamss sniedzis koncertu Pakistānā, šādi cenšoties palīdzēt 8. oktobra zemestrīcē cietušajiem skolēniem, pirmdien ziņo plašsaziņas līdzekļi.

Koncertu, kas bija pirmā kāda rietumvalstu mūziķa uzstāšanās Pakistānā vairāku gadu desmitu laikā, valsts lielākās pilsētas Karači nomalē apmeklēja 10 000 cilvēku.

Preses konferencē pirms koncerta Adams paziņoja, ka viņam sagādā gandarījumu palīdzēt dabas katastrofas upuriem Pakistānas ziemeļos.

"Cerams, mēs savāksim daudz naudas, lai palīdzētu atjaunot dažas skolas izpostītajos apgabalos," teica mūziķis.

Vairāk nekā 17 000 no 73 000 zemestrīcē bojāgājušajiem bija bērni, kas zaudēja dzīvību skolās, kuras sagrāva zemestrīce. Apmēram trīs miljoni cilvēku dabas katastrofā zaudēja pajumti.

Organizācija "Zindagi Trust of Pakistan", kas sarīkoja šo koncertu, pauda cerību, ka koncertā būs savākti 20 miljoni rūpiju (192 tūkstoši latu).

Adamsam pirmdien paredzēta tikšanās ar Pakistānas prezidentu Pervezu Mušarrafu un premjerministru Šaukatu Azizu.

Mūziķis norādīja, ka viņu neesot biedējis brauciens uz Pakistānu, kur radikālie islāmisti asi iebilst pret Rietumu ietekmi, īpaši rokmūziku, apģērbu un filmām, kuras viņi uzskata par amorālām un pretrunā ar islāmu esošām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu