FF: Liams Galahers ir «neirotiska meitene»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas «Franz Ferdinand» dziedātājs Alekss Kapranoss nosaucis grupas «Oasis» līderi Laiemu Galaheru par «neirotisku meiteni», tādējādi atbildot uz britu grupas paustajām dzēlīgajām piezīmēm pagājušajā gadā, vēsta «contactmusic.com».

Galahers nosauca skotu grupu «Franz Ferdinand» par «»Right Said Fred», kas ievēro Atkinsa diētu», jo viņam vienkārši nepatīkot «savāda, dīvaina mūzika».

Savukārt Kapranoss uzskata, ka «Oasis» dziedātāja izteiktā kritika ir tikai neveiksmīgs mēģinājums iekļūt preses virsrakstos.

«Viņš zina, ka var iekļūt laikrakstos, esot tik riebīgs, cik vien viņš var,» izteicās Kapranoss. «Kad es par viņiem lasīju presē vēl 2005. gadā, tas izklausījās pēc ārkārtīgi neirotiskas, jaunas vidusskolnieces, kura domā, ka viņai ir jaunāka, izskatīgāka sāncense, un tāpēc runā par viņu riebīgas lietas.»

«Visi - «Kaiser Chiefs», «Bloc Party» - ikviena mūsdienu grupa no viņa izpelnījusies kādu dzēlību. Tā vienkārši šķiet kā lētu neirožu izraisīta gaušanās,» viņš piebilda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu