Valentīna dienā notiks divas "Alu cilvēka" izrādes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Februārī gaidāmajai Valentīna dienai gatavojas komēdijas "Alu cilvēks" radošā komanda – gaidāmas divas izrādes, pavēstīja izrādes producentu "Jaffa Riga" pārstāvji.

14. februārī gaidāmas divas Roba Bekera komēdijas izrādes - viena ar aktieri Jāni Jarānu galvenajā lomā, otra - ar Aināru Ančevski. Abas svētku izrādes, tāpat kā visas iepriekšējās līdz šim, tiks izrādītas kinoteātra "Rīga" lielajā zālē.

Līdz šim Latvijā jau notikušas divpadsmit "Alu cilvēka" izrādes, kuras noskatījušies jau vairāk nekā septiņi tūkstoši cilvēku. Lai rastu iespēju apmeklēt izrādi ne tikai Rīgas un tuvāko pilsētu iedzīvotājiem, bet arī attālāku pilsētu teātra interesentiem, plānots, ka, sākot ar martu, "Alu cilvēka" izrādes vismaz reizi mēnesī tiks izrādītas arī citās Latvijas pilsētās.

"Alu cilvēks" smieklīgā, pret dzīvi patiesā, reālistiskā un humoristiskā veidā izskaidro dzimumu atšķirības, ļauj uzzināt, kas padara sievieti par sievieti un kas – vīrieti par vīrieti.

Līdzšinējā pieredze rāda, ka biļetes uz izrādi "Alu cilvēks" iepriekšpārdošanā tiek izpirktas mēnesi līdz divus uz priekšu. Biļetes uz īpašajām Valentīna dienas izrādēm jau pieejamas tirdzniecībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu