Rīgas cirkā demonstrēs krāšņu izrādi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas cirkā būs skatāma krāšņa izrāde ar Latvijas cirka mākslinieku piedalīšanos, informēja Rīgas cirka sabiedrisko attiecību speciāliste Agita Pudule.

Izrādē piedalās Latvijas cirka mākslinieki, kas guvuši atzinību starptautiskos cirka festivālos.

Rīgā speciāli uz šo pasākumu ieradies pazīstamais klauns Aleksandrs Slaugonis, kurš jau 20 gadus dzīvo un strādā ASV, savukārt ilūzijas trikus un citus brīnumus rādīs slavenie iluzionisti Dace un Enriko Pecolli.

Izrādē piedalīsies arī talantīgais žonglieris Dmitrijs Bubins un lokanā akrobāte Anna Ļeonova, kas abi ir Krievijas raidījuma "Slavas minūte" finālisti. Neiedomājamu lokanību demonstrēs arī Valērijs Komisarenko, kurš ir starptautisko festivālu laureāts Lietuvā un Ukrainā.

Rīgas cirkā uzstāsies arī starptautisko festivālu laureāte gaisa vingrotāja Daiga Vilciņa. Izrādē piedalīsies arī īpašie viesi no Igaunijas.

Izrāde "Latvijas mākslinieki Pasaules cirka dienā" notiks tikai vienu dienu 17.aprīlī plkst.16. Uz izrādi skatītāji tiek aicināti ierasties jau laikus, lai kopā ar māksliniekiem un cirka studijas audzēkņiem paši varētu izmēģināt savu talantu dažādos cirka žanros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu