"Mājsaimniece" iesūdz producentu par roku palaišanu (23)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu aktrise Nikoleta Šeridena (Nicollette Sheridan), kas populārajā televīzijas seriālā "Desperate Housewives" ("Bīstamās mājsaimnieces") spēlēja šķirto nekustamā īpašuma mākleri, pirmdien iesūdzējusi seriāla radītāju un producentu, apsūdzot viņu uzbrukumā un nelikumīgā darba attiecību izbeigšanā.

Losandželosas Augstākajā tiesā iesniegtajā prasībā Šeridena apgalvo, ka seriāla producents Marks Šerijs (Marc Cherry) iesitis viņai pa seju filmēšanas laukumā 2008.gada septembrī. Saskaņā ar aktrises apgalvojumiem, kad viņa uzdeva Šerijam kādu jautājumu par scenāriju, producents pastūma viņu malā un ar spēku iesita ar roku pa viņas seju un galvu. Kad Šeridena aizskrējusi uz savu treileri, viņš Šerijs nāca pie viņas lūgt piedošanu.

Kad aktrise paziņoja par notikušo televīzijas tīklam ABC, Šerijs atriebās viņai, nogalinot viņas varoni Ediju Britu, apgalvo Šeridena. Savā prasībā viņa apsūdz Šeriju naidīgas darba atmosfēras radīšanā un agresīvā attieksmē pret aktieriem un scenāristiem. Saskaņā ar aktrises teikto, kad Sūzanas Meieres lomas atveidotāja Terija Hačera ziņoja televīzijas tīkla vadībai par Šerija uzvedību, producents sacīja Šeridenai, ka viņš cer, "ka Teriju Hačeru notrieks automašīna un viņa nomirs".

Šeridena uzskata, ka līdzīgā veidā viņš izrēķinājies ar viņu - nogalinot viņas varoni.

"Ir ārkārtīgi neparasti, ka populārs personāžs tiek nogalināts vai aizvākts no televīzijas seriāla, ja vien pats aktieris nepieprasa lauzt līgumu,"

savā prasībā raksta aktrise.

Šeridena iesūdzējusi arī televīzijas tīklu ABC. Kā kompensāciju par nodarītajiem zaudējumiem viņa pieprasa 20 miljonus ASV dolāru (10,4 miljonus latu).

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu