Reičela Veisa pret Džeimsu Bondu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Apburošajai britu izcelsmes aktrisei Reičelai Veisai (Rachel Weisz) ir izredzes kļūt par galveno ļaundari jeb Bonda pretinieci nākamajā aģenta 007 piedzīvojumu filmā "Bonds 23", ziņo "Totalfilm".

Viņa gan droši varētu pretendēt uz Bonda meitenes titulu, taču šis jaunums par ļaundares lomu ir pat labāks, jo vairumā gadījumu Bonds vienā filmā nomaina vairākas meitenes, kamēr centrālais aģenta ienaidnieks (jeb ienaidniece) nemainās.

Kā ziņo vairāki avoti, par spīti tam, ka filmas veidotāji oficiāli informāciju nav apstiprinājuši, producenti vēlas, lai aktrise nākamajā grāvējā attēlotu organizācijas "Quantum" vadītāju. Turklāt Reičela Veisa esot Daniela Kreiga  (Daniel Craig) laba draudzene...

Reičela Veisa pazīstama no tādām filmām kā "Uzticīgais dārznieks" ("The Constant Gardener"), par kuru viņa saņēma "Oskara" balvu kā labākā otrā plāna aktrise, "Mūmija" ("The Mummy"), "Divkauja" un citām.

Kā ziņots, jaunās Bonda filmas režisors būs Sems Mendess (Sam Mendes). Top filmas scenārijs.

Filmai uz ekrāniem jāiznāk 2011.gada nogalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu