"O!Kartes akadēmijā" skanēs skatītāju izvēlētas dziesmas (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Pagājušajā nedēļā skatītājiem LNT šova „O!Kartes akadēmija” mājas lapā bija iespēja balsot par šīs nedēļas koncerta repertuāru. Un jau šo svētdien, 21. martā, visi dzirdēsim tikai skatītāju izvēlētas dziesmas – gan pasaules lielākos hitus, gan skaistākās latviešu dziesmas.

Ivars piektajā šova koncertā izpildīs grupas “Kings of Leon” nu jau par kulta dziesmu kļuvušo “Sex on fire”. Lea mēģinās pārsteigt ar E.Jordana un B. Fostera dziesmu “I’d rather go blind”. Pavedinošo R.Newman dziesmu “You can leave your hat on” svētdienas koncertā dzirdēsim Nikolaja izpildījumā, savukārt Samanta dziedās K.Lāča dziesmu “Saucu tevi”. Anna dziedās romantisko R.Paula “Kerijas dziesmu”, turpretī Evija - A.Legzdiņa un A.Birkena dziesmu “Mūsu mīlestība”. Mareks  svētdienas koncertam izvēlējies vienu no populārākajām mūziķa Dona dziesmām “Kolekcionārs”. Arī Mārtiņš dziedās latviešu mūziķa – Jāņa Stībeļa dziesmu “Glāze piena”. Turpretī Saipo beidzot uz lielās skatuves dziedās sev tik tuvo un mīļo L.Cohena dziesmu “Hallelujah”.

Šīs nedēļas trešajā „O!Kartes Akadēmijas” izbalsošanā šovu pameta Laima. Tomēr visi TV skatītāji bija liecinieki, ka Laimas balsis tiešraides laikā samazinājās, nevis palielinājās, un pirmdienas vakara izbalsošana sacēla pamatīgu ažiotāžu - skatītāji bija neizpratnē, kas notika ar balsojuma rezultātiem. Lai novērstu aizdomas par balsojuma viltošanu vai datu sagrozīšanu, LNT šova „O!Kartes Akadēmija” veidotāji nolēma ļaut Laimai atgriezties šovā. Meitene, pārdzīvojusi pirmo izbalsošanu un ieguvusi iespēju turpināt dalību šovā, šonedēļ ar jaunu sparu ķērusies klāt talanta izkopšanai un sevis pilnveidošanai. Vai viņa šo svētdien parādīs savu labāko sniegumu šova laikā?

Ik darbdienu kanālā LNT plkst. 14:20, 18:40 un 23:00 skaties, kā jaunieši gatavojas lielajam svētdienas koncertam, kā viņiem sokas mācībās un kā viņi savstarpēji sadzīvo.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu