"O!Kartes Akadēmiju" pamet Kristaps (51)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Otrā „O!Kartes Akadēmijas” izbalsošana beidzās ar šova dalībnieka Kristapa aiziešanu. Puisis uz izbalsošanas līnijas sēdēja kopā ar "O!Kartes akadēmiķi" Mārtiņu.

Atgādinām, ka Kristapa sniegumā šova koncertā skanēja dziesma no Ingus Pētersona repertuāra „Ar mīlestības pinekļiem”. Žūrijas komentārs: „Interesanti. Manipulācija brīnišķīga. Skaista balss, bet drusku saguris arī esi. Bet šī nav tava dziesma īsti... Mazliet pinekļos satinies pats!” (Vērtējums - 33.)

Bet Mārtiņš uzstājās ar grupas „Eolika” dziesmu „Tava atnākšana”. Žūrijas komentārs: „Ui, kā valdzināji mums te meitenes! Radīts skatuvei gan esi. Brīnišķīgs apsveikums visām sievietēm! Šarmīgi, bet tomēr par maz domāji par vokālu, kas šajā konkursā ir galvenais!” (Vērtējums - 33.) „ O!Kartes Akadēmijas” kolēģi atzina, ka, neskatoties uz neveiksmīgo  uzstāšanos, Mārtiņa labākā un vērtīgākā īpašība ir labestība un pozitīvais skats uz dzīvi. 

Viena no versijām, kāpēc Kristaps pirmdienas vakarā sēdēja uz izbalsošanas strīpas, – puisis pārāk necienīgi pagājušajā nedēļā izturējās  pret Annu, tā arī esot bijusi viņa lielākā kļūda. Pats Kristaps, atrodoties uz izbalsošanas strīpas, atzina, ka ir sapratis savas kļūdas un otrreiz tās vairs neatkārtotu.
„Es uzkāpu uz grābekļa, lai saprastu dažādas lietas – kā ir jārunā ar cilvēkiem un kā jāpietur savas emocijas. Ir jāmācās sevi kontrolēt,” sacīja Kristaps.


 


 

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu