Par palikšanu "O!Kartes Akadēmijā" cīnīsies Kristaps un Mārtiņš (64)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Pēc šova „O!Kartes Akadēmija” skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma kopsummas, šovu, iespējams, nāksies pamest Kristapam vai Mārtiņam. Par to uzzināsim jau pirmdienas vakarā.

Šoreiz vislielāko žūrijas punktu skaitu saņēma Samanta Tīna un skatītāju balsojumā  - Anna, bet vismazāk balsu skaitu saņēma Kristaps un Mārtiņš, kuri tad arī pirmdienā (08.03. plkst. 21:05) cīnīsies par palikšanu šovā.

"O!Kartes akadēmiķis" Mārtiņš
"O!Kartes akadēmiķis" Mārtiņš Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Šo svētdien šova žūrijā bija "Dailes" teātra aktrise Rēzija Kalniņa, izdevniecības „Mikrofona ieraksti” vadītājs Guntars Račs, producente Gunta Līdaka, Radio SWH direktors Jānis Šipkēvičs.

Piedāvājam ieskatu žūrijas vērtējumā un komentāros:

Laima dziedāja Roda Stjuarta romantisko „Have I told you lately”

Žūrijas komentārs: „Šodien tu piedzimi! Pārliecība, sievišķība – bija viss. Tā tik turpināt! Koķeti tīri. Satriecoši un lieliski! Šī dziesma derēja kā uzlieta!”

Vērtējums: 39

Samantai bija tikusi grupas „A Studio” dziesma „Uļetaju”

Žūrijas komentārs: „Fantāzija ir tavs trumpis. Tu esi enerģētiski ļoti spēcīga, kas ir tava priekšrocība. Tu vari domāt ne vien par latviešu skatuvi, bet arī par krievu. Tu mainies, un mainās tavs raksturs. Mēs noticējām! Skaisti!”

Vērtējums: 38

Anna sevi parādīja ar smeldzīgo Raimonda Paula dziesmu „Ļubov nastala”

Žūrijas komentārs: „Perfekta muzikālā dzirde. Tomēr nepamet karaokes sajūta, kas atgādina Jāņa Stībeļa izpildījumu. Nezaudē savu iekšējo kaisli un temperamentu. Dari to no sirds un nenoslāpē. Tu mirdzi!”

Vērtējums: 38

Evija dziedāja grupas „ZZ top” hitu „Gimme all your lovin”

Žūrijas komentārs: „Bija dīvaini dzirdēt šo dziesmu sievietes izpildījumā. Bija karsti, bet prasījās vēl mežonīgāk! Vairāk spēt atdoties šai dziesmai. Tomēr bija mazliet karaokes variants – nākamreiz meklējiet oriģinālāku interpretāciju. Sajūta, ka iekāpusi mammas kurpēs... Bet kopuma vari vēl spožāk!”

Vērtējums: 37

Mareks visus pārsteidza ar Stīvija Vondera „Isn’t she lovely”

Žūrijas komentārs: „Tu neesi iemīlējies? Mēs jutām... Taureņi vēderā bija. Mazliet bija intonācija par zemu, bet kopumā šī klaunāde bija skaista. Patika, kā strādā ar publiku. Tu devi skatītājiem, neieraujoties sevī...”

Vērtējums: 37

Ivars uzstājās ar mūziķa Artūra Duboka dziesmu „Ja tu mīli”

Žūrijas komentārs: „Saviļņojoši. Bija labi, bet mazliet zaudēji ar to, ka savas emocijas paturēji par daudz sevī. Neļāvi publikai līdzi pārdzīvot... Bet puisim ir mērķtiecība!”

Vērtējums: 35

Nikolaja izvēle bija grupas „Sīpoli” dziesma „Es nesatiku tevi”

Žūrijas komentārs: „Pats juti, ka kaut kas pietrūka. Man likās, ka esi noguris. Tu esi harismātisks, bet bija jūtams, ka šī dziesma ir tev pašam garlaicīga, kaut tā ir ļoti skaista... Trūka odziņa... nejutām, ka tu gāji meklēt šo mīlu.”

Vērtējums: 35

Lea startēja ar Vitnijas Hjūstones skaisto „Savin all my love for you”

Žūrijas komentārs: „Pārvari iekšējo nedrošību, lai turpinātu savu attīstību. Tev ir Dieva dota balss, kuras priekšā tev ir jānes atbildība. Pārvari kompleksus un notici sev līdz galam!”

Vērtējums: 34

Mārtiņš uzstājās ar grupas „Eolika” dziesmu „Tava atnākšana”

Žūrijas komentārs: „Ui, kā valdzināji mums te meitenes! Radīts skatuvei gan esi. Brīnišķīgs apsveikums visām sievietēm! Šarmīgi, bet tomēr par maz domāji par vokālu, kas šajā konkursā ir galvenais!”

Vērtējums: 33

Kristapam bija dziesma no Ingus Pētersona repertuāra „Ar mīlestības pinekļiem”

Žūrijas komentārs: „Interesanti. Manipulācija brīnišķīga. Skaista balss, bet drusku saguris arī esi. Bet šī nav tava dziesma īsti... Mazliet pinekļos satinies pats!”

Vērtējums: 33

Saipo dziedāja Gunāra Meijera skanīgo „Meiteni”

Žūrijas komentārs: „Trešajai nedēļai gribējās stabilāku dziedājumu no tevis dzirdēt. Mazliet nepārliecināja tavs sniegums – rādi mums to, ka tu esi veiksmīgs! Atraisies un neesi tik bikls. Notici sev, ka esi talantīgs un skaists vīrietis!”

Vērtējums: 29

Nākamajā koncertā "O!Kartes akadēmiķi" dziedās skatītāju izvēlētas dziesmas, par kurām balsot varēs šova mājas lapā: www.okartesakademija.lv


Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu