"O!Kartes Akadēmiju" pamet Made (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmā izbalsošana liktenīga izrādījās Madei, jo tieši viņa saņēma skatītāju vismazāko atbalstu, tāpēc pirmdiena bija viņas pēdējā diena šovā.

Kā jau tika ziņots, LNT šova "O!Kartes Akadēmija" koncertā vislielāko punktu skaitu saņēma Evija Sloka no Baldones, bet vismazāk balsu saņēma Made un Saipo, kuri tad arī pirmdienā (01.03.) cīnījās par palikšanu šovā.

Izbalsošanas vakars „O!Kartes Akadēmijas” dalībniekiem bija uztraukumu pilns, jo norisinājās pirmā izbalsošana. Uz izbalsošanas svītras sēdēja divi akadēmiķi – Saipo un Made.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Uz izbalsošanas strīpas sēdošie bija satraukti un pilni neziņas. Tomēr par spīti saspringtajai situācijai abi jaunieši turējās godam.
Arī līdzjutēji abus atbalstīja aptuveni vienlīdzīgi, ik minūte varēja izšķirt visu. Tomēr skatītāji lēma, ka pirmajā izbalsošanā šovs jāpamet Madei.

Atvadoties no saviem kolēģiem un skatītājiem, Made sacīja, ka jūtas pateicīga par iespēju kaut divas nedēļas pabūt „O!Kartes Akadēmijā” un apgūt daudz jaunu lietu, viņa novērtē laiku, ko pavadījusi šovā, un novēl pārējiem dalībniekiem izturību un attīstīt savu talantu.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Visvairāk Mades izbalsošanu  pārdzīvoja Laima, kura pēc tiešraides nespēja savaldīties un apraudājās.

Atvadoties no saviem „O!Kartes Akadēmijas” biedriem, Made atzina, ka visvairāk viņai pietrūks Mārtiņa. Ieraugot Laimas asaras,  nu jau bijusī akadēmiķe centās mierināt  kolēģi, sakot, ka nekas jau nav beidzies – dzīve turpinās un šovā palikušajiem dalībniekiem jāturpina strādāt. Skatoties, kā Made krāmē somas, pār Laimas vaigiem vairākas minūtes ritēja skumju asaras.

Atvadoties no palikušajiem „O!Kartes Akadēmijas” dalībniekiem, Made ieteica Ivaram kļūt atbrīvotākam un pēc iespējas vairāk izbaudīt visu, ko sniedz „O!Kartes Akadēmija”: „Nekad nevar zināt, kad izlidosiet, tāpēc baudiet katru šovā pavadīto sekundi.”

Evijai Made ieteica saudzēt balsi, bet Lea saņēma ieteikumu kļūt savaldīgākai un mācīties sadzīvot ar pārējiem.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu