Par palikšanu "O!Kartes Akadēmijā" cīnīsies Made un Saipo (75)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc šova „O!Kartes Akadēmija” skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma kopsummas, šovu, iespējams, nāksies pamest Madei vai Saipo. Par to uzzināsim jau pirmdienas vakarā.

Šoreiz vislielāko punktu skaitu saņēma Evija Sloka no Baldones, bet vismazāk balsu saņēma Made un Saipo, kuri tad arī pirmdienā (01.03. plkst. 21:05) cīnīsies par palikšanu šovā.

Šo svētdien šova žūrijā bija izdevniecības „Mikrofona ieraksti” vadītājs Guntars Račs, Dailes teātra aktrise Rēzija Kalniņa, LNT ģenerāldirektors Andrejs Ēķis un grupas „Cosmos” pārstāvis Jānis Ozols.

Piedāvājam ieskatu žūrijas vērtējumos un komentāros.

Evija pārsteidza skatītājus ar grupas „Astro’n’out” singlu „Apaļa pasaule”.

Žūrijas komentārs: „Dziedi jauki. Apģērbs prasās citādāks gan. Tev ir savs tēls, niša – pie tā paliec. Un izlem, kāpēc tu gribi palikt te, akadēmijā. Tas, kas tur ir – tas tur bija...”

Vērtējums: 38

Samanta startēja ar grupas „Opus Pro” dziesmu „Rozā lietus”.

Žūrijas komentārs: „Tu šodien atklāji sevi – kāda tu patiesībā mums esi. Spēcīga personība. Tā nav viegla dziesma, bet tu tiki veiksmīgi galā.”

Vērtējums: 38

Ivars izjusti dziedāja rokgrupas „Līvi” „Dzelzsgriezēju”.

Žūrijas komentārs: „Pašpārliecinātība. Jaunības milzu spēks. Malacis!”

Vērtējums: 38

Kristaps izpildīja populārāko hitu, grupas „Musiqq” dziesmu „Abrakadabra”.

Žūrijas komentārs: „Hipnotizēja. Stils atbilstošs. Vairāk gan jādomā kustības uzstājoties. Jāstrādā ar kājām un visu ķermeni, pat mēli, lai izklaidētu publiku.”

Vērtējums: 36

Nikolajs uzstājās ar grupas „Otra puse” dziesmu „Savādā”.

Žūrijas komentārs: „Bija ļoti spēcīgi un jauki! Noticējām tavam stāstam! Malacis, līmenis nav krities.”

Vērtējums: 36

Anna visus pārsteidza ar grupas „H2O” hitu „Uzmini nu”.

Žūrijas komentārs: „Bīstama sieviete ar savam tumšajām, skumjajām acīm. Mēs noticējām tev – pat sākām minēt! Lai gan ar bažām gaidījām, kā iziesi no sava spāniskā tēla, bet tev tas izdevās lieliski!”

Vērtējums: 36

Made dziedāja Arņa Medņa dziesmu „Radio Radio”.

Žūrijas komentārs: „Perfekti! Gatavs numurs. Absolūti atbilstošs tēls tavai personībai. Jāpatrenējas kurināt publiku. Prasījās dziesmā tonalitāti augšā. Prasījās arī mazs pārsteigums uzstāšanās laikā!”

Vērtējums: 34

Saipo dziedāja Fomina & Kleina dziesmu „Muzikants”.

Žūrijas komentārs: „Breda Pita un Banderasa krustojums no tevis sanāk! Tu brīnišķīgi šo ne visai intelektuālo dziesmu pārvērti jaukā piedzīvojumā. Ir tev šarms, un esi uz pareizā ceļa!”

Vērtējums: 34

Mārtiņš dziedāja Fēliksa Ķiģeļa slaveno „Amors-Superstārs”.

Žūrijas komentārs: „Redzams, ka trāpīts mērķī ar dziesmu! Tu ļoti centies. Dikcija bija perfekta. Baltais velniņš. Labs tēls. Enerģijas varbūt uz beigām mazliet pietrūka.”

Vērtējums: 34

Laimai bija tikusi Laura Reinika dziesma „Sirds sadeg neparasti”.

Žūrijas komentārs: „Domātā puķu meitene diemžēl tomēr nenolasījās... Tu esi jauka, maiga, skaista meža laumiņa, tomēr līdz galam nenoticēju... Tev trāpījusies visgrūtākā dziesma, kur katra nots ir pa zilbei. Ir kur augt! Tu dziedāsi.”

Vērtējums: 32

Mareks uzstājās ar grupas „Dzelzs vilks” skanīgo dziesmu „Vienas nakts meitene”.

Žūrijas komentārs: „Patīk, ka tu saglabā savu vēmi parādīt citiem, kas tev patīk. Tas ir drosmīgi! Bija gan norītas galotnes un intonācija klibo, bet pārējais ir forši. Esi intraverta personība. Varbūt prasījās vairāk nevīžības, ko prasīja dziesma.”

Vērtējums: 31

Lea dziedāja grupas „Gain Fast” hitu „Brīži”.

Žūrijas komentārs: „Ir progress. Esi kļuvusi drošāka, kas priecē! Ir labi, ir spēks, sāpes un lūgums... Bet nebaidies vēl vairāk no sava spēka! Kostīms ļoti skaists – atbilstošs. Bet liekas, ka latviski dziedāt nav īsti tavējais – varbūt angļu melē tu izklausītos labāk!”

Vērtējums: 31

Komentāri (75)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu