"O!Kartes Akadēmijas" favorīts - Nikolajs (122)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"O!Kartes Akadēmijas" atklāšanas koncertā skanēja visu divpadsmit dalībnieku mīļākās dziesmas. Visaugstāko žūrijas vērtējumu atklāšanas koncertā saņēma dziedošais policists Nikolajs Puzikovs.

Žūrijā šoreiz redzējām dziedātāju Aišu, mūziķi Jāni Stībeli, komponistu Guntaru Raču, LNT ziņu moderatori Ilzi Dobeli. Piedāvājam katra dalībnieka žūrijas vērtējumu un komentāru.

Nikolajs Puzikovs pārsteidza ar dziesmu "Crazy little thing called love".

Žūrijas vērtējums: 40 punkti.

Žūrijas viedoklis: „Bija super, super, super! Es lepojos ar tik fantastisku policistu! Deja kopā ar dziesmu – skaisti!”

Evija Sloka uzstājās ar Gunāra Freidenfelda dziesmu „Ūdensnesējs”.

Žūrijas vērtējums: 38  punkti.

Žūrijas viedoklis: „Skatuve ir tava vieta. Gaišs priekšnesums. Tava nodarbošanās būs mūzika, noteikti. Ļoti enerģiska un jauka uzstāšanās.”     

Kristaps Čimbars dziedāja „Leilu” no dziedātāja Dona repertuāra.

Žūrijas vērtējums:  39 punkti.

Žūrijas viedoklis: „Bija skudriņas, kas skrēja pa rokām. Atvērts jaunietis. Veiksmīga repertuāra izvēle, ļoti piestāvēja viss tēls.”

Annas Dribases priekšnesums bija ugunīgos spāņu ritmos - „Arrinconamela”.

Žūrijas vērtējums:  38 punkti.

Žūrijas viedoklis: „Absolūti labākais šā vakara numurs. Ja vēl izdosies tā arī nodziedāt! Būs gan jāmainās, lai sevi vēl pierādītu. Bet bija skaisti!”

Lelde  uzstājās ar sirsnīgo grupas "Putnu balle" pēdējo hitu „Divi eņģeļi”.

Žūrijas vērtējums:   36 punkti.

Žūrijas viedoklis: „Bija tīri un sirsnīgi. Aizkustinoši. Bija savas emocijas, ļoti personiski. Līgani. Jauka meitene esi!”

Made Ērgle dziedāja Raimonda Paula dziesmu „Ar mani atkal runā kaijas”

Žūrijas vērtējums: 35 punkti

Žūrijas viedoklis: „Dziedot tu izbaudīji dziesmu. Jautri un pacilājoši – tev viss izdevās. Artistiska meitene ar vislabāko skatuvisko noformējumu. Spilgta soliste, kura apvieno dziesmu ar skatuvisko tēlu ļoti perfekti!”

Laimas Graudas mīļākā dziesma, kas skanēja šo svētdien, bija viens no grupas "The Cranberries" lielākajiem hitiem „Zombie”.

Žūrijas vērtējums:  34 punkti.

Žūrijas viedoklis: „Ļoti pārliecinoši – tu biji tēlā līdz galam! Cerīgs priekšnesums. Tās tavas acis pat ļoti aizrāva visas dziesmas laiku...”

Mareks Kolāts  uzstājās ar supergrupas "Kings of Lion" hitu „Use Somebody”.

Žūrijas vērtējums: 34 punkti

Žūrijas viedoklis: „Patīk stils – atšķirīgs. Tā turpināt! Tu ieej mūzikā, un viss tev tur notiek. Absolūts maksimālisms, vēlme izteikt sevi. Patiess un oriģināls."

Indriķis Sīpols startēja ar "Notre Dame de Paris" kompozīciju "Belle".

Žūrijas vērtējums: 34 punkti

Žūrijas viedoklis: „Labs vokālais sniegums. Patika tembrs. Laba pirmā reize. Pietrūka ekspresijas un mīļuma. Kustības varēja būt vairākas.”

Samanta Tīna dziedāja Raimonda Macata „Saullēktu”.

Žūrijas vērtējums:  33 punkti.

Žūrijas viedoklis: „Nav ne vainas, kaut bija arī paliels uztraukums jūtams! Bija emocionāli un izjusti. Mērķis parādīt sevi ir izdevies! Esi ekstravaganta dāma.”

Mārtiņš Grunte iznāca ar Raimonda Paula dziesmu  „Tā es tevi meklēt eju”.

Žūrijas vērtējums: 32 punkti.

Žūrijas viedoklis: „Foršs. Šovmens un punkts! Saikne ar auditoriju bija. Spēja labi justies dziedot. Skaisti!  Mazliet vokāla problēmas, bet skatuviskais šovs to izglāba!”

Ivars Galiņš pirmajam koncertam bija izvēlējies roķīgi smeldzīgo Fēliksa Ķiģeļa dziesmu „Vējā”.

Žūrijas vērtējums:  31 punkts.

Žūrijas viedoklis: „Patīk dziesmas izvēle, esi izvēlējies to, ko vari „pacelt”. Ieteikums – atrodi zālē kādu cilvēku, kam tu to dziedi. Savas emocijas palaid vējā! Enerģiska uzstāšanās.”

Uzvarētājs saņem dzīvošanas iespēju VIP numuriņā, kā arī 50 Ls naudas balvu. Citi dalībnieki katrs saņem 10 Ls.

Komentāri (122)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu