Valentīndienas kino piedāvājums (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gan pāri, kuri ir iemīlējušies, gan vientuļās sirdis – visi parasti ar nepacietību gaida Valentīna dienu, lai dzirdētu mīlestības pilnus vārdus. Šie svētki apvieno arī Losandželosā dzīvojošos cilvēkus, kuri ilgi gaidītās dienas priekšvakarā cer uz jauniem, romantiskiem piedzīvojumiem filmā "Valentine's Day".

Lai izstāstītu šo stāstu, vienā filmā ir apvienojies vēl neredzēts zvaigžņu ansamblis – Džesika Alba, Džesika Bīla, Bredlijs Kūpers, Patriks Dempsijs, Džeimijs Fokss, Dženifera Gārnere, Anna Hataveja, Eštons Kačers, Kvīna Latifa, Šērlija Makleina un Džūlija Robertsa.

Filmas režisors – Holivudas romantisko filmu veterāns Gerijs Māršals (Garry Marshall), kura kontā ir tādas iecienītas filmas kā "Jaukā sieviete" (Pretty Woman), "Bēgošā līgava" (Runaway Bride) un "Princeses dienasgrāmata" (The Princess Diaries).

Filmas pirmizrāde pasaulē un Latvijā - piektdien, 12. februārī.

Kinoteātros "Parex Plaza" un "Cinamon" demonstrēs plašu romantisko filmu izlasi

Kinoteātrī "Parex Plaza" šodien tiks demonstrētas tādas jaunākās romantiskās filmas kā jau minētā "Valentīna diena", "Kā klājas Morganiem" un "Viss ir sarežģīti". Tikai Valentīna dienā kinoteātrī būs iespēja noskatīties tādas skatītāju iemīļotas romantiskās filmas kā "Mamma Mia" un "Sekss un lielpilsēta".

Savukārt kinoteātris "Cinamon" šodien būs parūpējies ne tikai par romantisko filmu izlasi, bet arī par īpašām atrakcijām un pārsteigumiem, piedāvājumā iekļaujot mīlētāju dienai cienīgas aktivitātes starp seansiem. "Cinamon" kino programma Valentīna dienā būs īpaši piesātināta ar jaunākajiem romantisko filmu seansiem. Atbilstošas noskaņas radīšanai kinoteātris piedāvā noskatīties komēdiju "Kā klājas Morganiem?", Merilas Strīpas un Aleksa Boldvina saspēli filmā "Viss ir sarežģīti", kā arī sešiem Oskariem nominēto filmu "Augstu gaisā" ar Džordžu Klūniju galvenajā lomā. Tāpat šajā dienā kinoteātrī būs skatāma romantiskā komēdija "Valentīna diena".

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu