Bērtons Kannu festivāla žūrijas priekšsēdētājs (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc Kannu kinofestivāla organizatoru uzaicinājuma amerikāņu kinorežisors un producents Tims Bērtons piekritis kļūt par šā gada festivāla žūrijas priekšsēdētāju.

"Kad tu iedomājies par Kannām, tu iedomājies par pasaules kino. Un, tā kā filmas man vienmēr bijušas kā sapņi, šis sapnis ir īstenojies," sacīja režisors, komentējot viņam izrādīto godu. "Pavadījis savu dzīves sākumu, skatoties (..) 48 stundas garus šausmu filmu maratonus, es beidzot esmu tam gatavs."

Deviņu locekļu žūrija ar Bērtonu priekšgalā izvēlēsies šā gada Kannu festivāla konkursa uzvarētājus. Festivāls šogad norisināsies no 12. līdz 23.maijam. Konkursa programma tiks paziņota aprīļa vidū.

Pats režisors nesen pabeidzis Lūisa Kerola klasiskā darba "Alise Brīnumzemē" ekrānizāciju, kas uz pasaules kinoteātriem nonāks 5.martā. Filmā spēlē Džonijs Deps, austrāliešu aktrise Mia Vasikovska, Anna Hataveja, Helēna Bonema Kārtere un citi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu