Liams Galahers sācis apmeklēt baznīcu (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais grupas «Oasis» mūziķis Liams Galahers aizliedzis saviem bērniem lamāties un sācis regulāri apmeklēt baznīcu.

Galahers, kurš nereti kopā ar brāli Noelu izpelnījies sabiedrības uzmanību par skaļiem un parupjiem izteicieniem un alkohola iekvēlinātiem skandāliem, cenšas pieradināt savus bērnus pie mierīgāka dzīvesveida.

Tagad 32 gadus vecais Laiems mazāk izklaidējoties un pat ievērojot veselīgu diētu.

«Mani bērni nekļūs nekaunīgi. Nekādas lamāšanās,» stāstīja Galahers. «Es arī neperu. Es noskatos uz viņiem ar sarauktām uzacīm, un tad viņi saprot.»

«Es gribu dzīvot līdz 120 gadu vecumam un būt savu bērnu tuvumā,» klāstīja mūziķis. «Tagad es neeju izklaidēties īpaši daudz - es vienkārši mīlu savus bērnus un ēdu veselīgu ēdienu. Dzīve ir lieliska.»

«Es eju uz baznīcu. Es neko neprasu - es tikai domāju,» izteicās Galahers.

Neraugoties uz nemiernieka reputāciju, Liams, kurš pašlaik kopā ar Noelu un grupu «Oasis» uzstājas izpārdotā koncertturnejā, apgalvo, ka viņš sirdī ir maigs cilvēks.

«Es esmu maigs, brīnišķīgs un mīlošs puisis, kuram ik pa laikam gadās iepļaukāt kādu fotogrāfu, jo viņi gadās man ceļā,» piebilda Galahers.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu