Maikls Džeksons - šogad populārākais (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amīšu televīzijas šovs "Access Hollywood" atzinis Maiklu Džeksonu par cilvēku, kam 2005.gadā ziņās pievērsta vislielākā uzmanība ASV.

47 gadus vecais Džeksons dominēja ziņās pirmajā pusgadā, kad pret popmūziķi norisinājās tiesas prāva saistībā ar viņam izvirzītajām apsūdzībām par nepilngadīgā seksuālu izmantošanu. Tiesa Džeksonu attaisnoja.

Lai gan Džeksons ir pārcēlies uz dzīvi Bahreinā, viņam ASV ziņās pievērstā uzmanība joprojām pārspēj interesi par tādām slavenībām kā Breds Pits, Dženifera Anistone un Andželīna Džolija. Nesen paklīda baumas, ka Džeksonam draud bankrots, ja viņš nespēs atrast 225 miljonus dolāru parādu nomaksai.

Top 10: 1. Maikls Džeksons 2. Eva Longorija 3. Britnija Spīrsa 4. Toms Krūzs 5. Džesika Simpsone 6. Donalds Tramps 7. Marta Stjuarte 8. Dženifera Lopesa 9. Dženifera Anistone un Ofra Vinfrija 10. Andželīna Džolija

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu