Ar Lenona dziesmām vāks līdzekļus "Amnesty International" (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Virkne slavenu mūzikas izpildītāju apvienojušies, lai ierakstītu bijušā grupas "The Beatles" dalībnieka Džona Lenona klasiskās dziesmas un ziedotu iegūtos līdzekļus starptautiskajai cilvēktiesību aizstāvības organizācijai "Amnesty International".

Lenona dziesmas ierakstīs Avrila Laviņja, "Black Eyed Peas", "Sum 41", The Deftones, "Duran Duran", kā arī citi. Ieraksti, kurus būs iespējams lejupielādēt no "Amnesty International" interneta mājaslapas www.amnesty.org, ir daļa no organizācijas janvārī gaidāmās mūzikas kampaņas, kas paredzēta jauniešu auditorijai.

Pirms trīs gadiem Lenona atraitne Joko Ono ziedoja organizācijai vīra dziesmu autortiesības, lai "Amnesty International" tās izmantotu kampaņā "Imagine", kurā bērni no visas pasaules tika aicināti iedziedāt 1971. gada miera himnu.

Šoreiz dziesmu "Imagine", izpildījumā paliekot uzticīga oriģinālam, ierakstījusi Avrila Laviņja kopā ar pianisti Šantalu Kreviazuku, bet tās producents būs Bačs Vokers.

Savukārt grupa "Billy Talent" izvēlējusies dziesmu "Cold Turkey", kas ierakstīta Braiena Adamsa kompānijā "Warehouse Studio" Vankūverā.

"Viņi mums vaicāja, kādu dziesmu vēlamies ierakstīt, un šī bija pirmā, kas man ienāca prātā," sacīja grupas ģitārists Īens D`Sa. Viņš atzina, ka tā ir lieliska dziesma, tomēr tās lēnā ritma dēļ grupa nolēmusi melodiju ierakstīt paātrinātā versijā.

Grupa "Black Eyed Peas" projektā ieraksta dziesmu "Power To The People", bet mūziķi K-os un The Deftones abi izvēlējušies "Jealous Guy".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu