Valsts svētkos TV3 piedāvās īpašu programmu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts svētkos TV3 skatītājiem piedāvās īpašu programmu, tostarp jaunāko Latvijas animācijas filmu pirmizrādes, kā arī iecienītu raidījumu un šovu svētku izlaidumus, vēsta TV3.

TV3 svētku programma sāksies 17. novembra vakarā, kad demonstrēs humora šova "Brīnumzeme" izlaidumu "Smieklīgākie Brīnumzemes mirkļi". Vakara turpinājumā rādīs ģimenes komēdiju "Melis, melis" ar Džimu Keriju galvenajā lomā, bet vakara noslēgumā demonstrēs franču režisora Luka Besona vēsturisko filmu "Žanna d´Arka".

18. novembrī TV3 piedāvās iespēju televīzijā pirmo reizi noskatīties jaunākās Latvijas animācijas filmas "Ātrāk, Minhauzen, ātrāk!", "Burvju mākslinieks" un "Miega rūķi", bet pēcpusdienā būs filmu "Kaimiņu būšana" un "Putnu dienas" pirmizrādes.

Pa dienu TV3 demonstrēs dažādas ģimenes filmas – "Vienkārša vēlēšanās", "Elmo piedzīvojumi Īgņu zemē" un "Mr.Magū". Vakarā sarunu šova "Aina" tēma būs "Es nesu Latvijas vārdu pasaulē". Šovā viesosies diriģents Māris Sirmais, baletdejotāji Elza Leimane un Raimonds Martinovs un citi.

Svētku vakarā svinīgā noskaņā rādīs "TV3 Ziņas" un "Bez tabu laiku", bet vēlāk gaidāms šova "Dziesmu duelis" gada jubilejas raidījums.

Vakarā TV3 rādīs filmu "Visvarenais Brūss" ar Džimu Keriju un Dženiferu Enistoni galvenajās lomās, bet svētku dienu noslēgs spriedzes trilleris "Aizdomu ēnā" ar Denzelu Vašingtonu un Evu Mendesu galvenajās lomās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu