Popmūzikas princese mīl slikto zēnu (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Paslēpes ir beigušās! Hilarija Dafa (18) un Džoels Madens (26) tagad atklāti atzīstas savās jūtās.

Popmeiča un mežonīgais panks, saldie 18 un nobriedušie 26 gadi, blondīne un tumšmatis – pretstati pievelkas, it īpaši mīlestībā. Jaunākais pierādījums šim likumam ir Hilarija Dafa un grupas Good Charlotte līderis Džoels Madens. Abi ir pāris jau piecus mēnešus, taču savas attiecības ilgi turēja noslēpumā. Iemesls: Hilarija baidījās, ka tas varētu kaitēt viņas nevainojamajam imidžam. Kā ne kā niknie grupas Good Charlotte puiši neuzvedas visai kārtīgi!

Līdz jūlija vidum šis atšķirīgais pārītis spēlēja paslēpes, taču pēc tam abi vairs nespēja ilgāk slēpt savas jūtas: kādā TV uzstāšanās reizē Hilarija viņu nosauca par "Baby". Vēl viņa uzkrāsoja Džoela vārdu uz kāju nagiem! Taču oficiāli abi vēl arvien noliedza savas attiecības. Tikai "MTV Video Music Awards" pasākumā augustā Maiami viņi atklāja noslēpumu un parādījās faniem, rociņās sadevušies. Hilarija staroja kā princese: „Jā, mēs esam pāris – un ļoti laimīgs!”

Viņu starpā jūtas uzdzirkstīja šā gada sākumā – ierakstu studijā. „Džoels un viņa brālis Bendžijs sarakstīja manam albumam "Most Wanted" trīs dziesmas,” atklāj Hilarija. „Tas ir satriecoši: desmit minūtēs Džoels spēj sarakstīt absolūti superīgu dziesmu!” Džoels noskūpsta viņu uz vaiga. Kad runa ir par viņa draudzeni, skarbais tips kļūst pavisam mīlīgs: „Hilarija ir labākā dziedātāja, un jaunais stils viņai lieliski piestāv!” Saldā meitene ir kļuvusi pieaugusi ne tikai muzikālā ziņā.

Arī viņas apģērbi kļūst arvien izaicinošāki. Mazā meitene, kas reiz bija kopā ar Āronu Karteru (17; „BSB” solista Nika Kārtera brālis), kļuvusi par īstu lēdiju: „Džoels mani izmainīja. Esmu ļoti laimīga ar viņu, un man viņa ļoti pietrūkst, kad man jāfilmējas!” Patlaban Hilarija strādā pie filmām „Foodfight!” (piedzīvojumu animācija) un „Outward Blonde” (komēdija), abas kinoteātros parādīsies 2006. gadā. Savukārt pavisam drīz pasaules kinoteātros sāks demonstrēt Hilarijas filmu „Cheaper by the Dozen 2”. Un tikai pāris plauktus no tās CD stāv grupas Good Charlotte aktuālais albums "The Chronicles of Life and Death".

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu