LU Aristoteļa svētki notiks 4.septembrī (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par tradīciju kļuvušie Latvijas Universitātes (LU) studentu sveikšanas svētki "Aristotelis" šogad notiks svētdien, 4.septembrī, vēsta LU Studentu padome.

Pasākuma ieskaņa risināsies Doma laukumā, kur pulcēsies visi LU pirmkursnieki ar savas fakultātes simboliku, LU korporāciju pārstāvji ar pazīšanas zīmēm, kā arī LU vadības un fakultāšu pārstāvji. Svētku dalībniekus sveiks augstskolas rektors, fakultāšu dekāni, LU Studentu padome. Klātesošie nodziedās universitātes himnu un studentu himnu "Gaudeamus". Vēlāk pasākums tradicionāli turpināsies ar studentu gājienu gar Brīvības pieminekli un Latvijas Universitātes galveno ēku.

Pēc svinīgās pasākuma daļas noslēguma sekos studentu svētki "Sapņu fabrikā", kur uzstāsies "Labvēlīgais tips", "Double Faced Eels", "The Movies" un "Hospitāļu iela". Svētku kulminācija būšot pusnaktī, kad studentiem parādīsies Aristotelis, kura tēlā šogad būs iemiesojies pašreizējais Latvijas Radio ģenerāldirektors Dzintris Kolāts.

Vakara pasākumu vadīs Kaspars Upacieris jeb UFO, kurš izspēlēs ne vienu vien konkursu ar iespējām studentiem laimēt īpašas balvas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu