Māmiņu seansā "Mīlas dziesma Bobijam Longam"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ 9.jūnijā plkst. 14.00 "Coca Cola Plaza" multipleksa 8. auditorijā sāksies māmiņām piemērots drāmas „Mīlas dziesma Bobijam Longam” seanss. Galvenajās lomās Skārleta Johansone un Džons Travolta.

Filmas anotācija

Jauna sieviete pēc mātes nāves ierodas savās bērnības mājās, kur nav viesojusies jau gadiem ilgi, jo ar māti īsti nesatika. Pērsija bija cerējusi ievākties pamestā mājā, taču tur, viņai par sašutumu, dzīvo divi sveši vīrieši – mātes paziņas. Izbijis literatūras pasniedzējs Bobijs Longs un gados jaunākais Lovsons Painss, kurš sapņo uzrakstīt grāmatu par Bobija Longa dzīvi. Abi vīrieši, kuru dzīve jau sen nogājusi greizi, šķiet pamatīgi iedzīvojušies pussagruvušajā mājā un nemaz negrasās to pamest tikai tāpēc, ka mājas atslēgas nonākušas citās rokās. Tā nu visiem trim jāsadzīvo zem viena jumta. Palēnām atklājas pagātnes noslēpumi, kas šo trīs cilvēku dzīves nesaraujami savij...

Par tēlojumu filmā „Mīlas dziesma Bobijam Longam” Skārleta Johansone („Pazudis tulkojumā”, „Meitene ar pērļu auskaru”) nominēta „Zelta globusa” balvai labākās dramatiskās aktrises kategorijā.

Māmiņu seansā ir klusāka skaņa, lai neuztrauktu mazuļus, un vairāk gaismas, lai vajadzības gadījumā varētu bērniņus pārtīt. Māmiņām nav jāuztraucas par ratiņiem, jo tos var novietot zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu