Toma Krūza jaunā draudzene Keitija Holmsa (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas zvaigznes Toma Krūza jaunā draudzene aktrise Keitija Holmsa izteikusies, ka saglabās nevainību līdz pat kāzām.

Pēc šādiem izteikumiem aktrise pat iesaukta par Holivudas "maigo bērnu", raksta britu tabloīds "The Sun". 26 gadus vecā seriāla "Dawson''s Creek" aktrise jau vairākas nedēļas tiekas ar 42 gadus veco Krūzu, un pašlaik abi atpūšas Romā. Nesen aktrise raksturoja sevi šādi: "Garlaicīga, garlaicīga, garlaicīga. Ja jūs gribat neķītrības, es neesmu jūsu meitene."

Holmsa arī neslēpj to, ka par visiem nozīmīgajiem lēmumiem viņa konsultējas ar savu tēvu - advokātu, un puišiem, kas agrāk vēlējušies ar Keitiju satikties, nav bijis viegli. "Viņš vienmēr centās iebiedēt zēnus, kas gribēja ar mani iet uz randiņiem," viņa reiz sacīja par 60 gadus veco tēvu.

Iespējams, Toms Krūzs jaunās aktrises likumiem varētu būt arī izņēmums, jo pāris ir reģistrējies greznā Itālijas galvaspilsētas viesnīcas numurā, kurš maksā 2960 eiro (2080 latus) par nakti. "Viņš gribēja romantisku atmosfēru un pasūtīja tik daudz sarkanu rožu, cik vien mēs varam atrast, lai piepildītu ar tām luksusnumuru," tabloīdam pastāstīja labi informēta persona no "Hassler Hotel". Uz numuru, acīmredzot Keitijai, piegādātas arī dārglietas un vairāk nekā 40 tērpi, ko bija atsūtījis Džordžio Armani.

Drīzumā aktrise būs redzama uz lielajiem ekrāniem filmā "Batman Begins", bet Krūza nākamā filma būs ļoti gaidītā "War Of The Worlds".

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu