12. decembrī Coca Cola Plaza bērnu rīts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bērnu rītā būs iepsēja noskatīties pavisam jaunas lentes: "Princis un es" ar Mirandu Ričardsoni, animāciju "Lieliskie" un filmu visai ģimenei "Polārais ekspresis" ar Tomu Henku, kā arī veco labo "Šreks 2" un mūsu pašu "Ūdensbumba resnajam runcim". Seansu sākumi no 10.45 līdz 11.15.

"Princis un es". Anotācija Studente Peidža no Viskontas iemīlas savā simpātiskajā kursabiedrā Edijā; arī Edijs iemīlas Peidžā, bet Peidža pat nenojauš, ka Edijs īstenībā ir dāņu princis Edvards. Kad Peidža to uzzina, viņa ir izvēles priekšā – vai spēs kļūt par nākamā Dānijas karaļa sievu. "Lieliskie". Anotācija Bobs ir bijis viens no pasaules izcilākajiem supervaroņiem – viņš, kā misters Lieliskais, ir diendienā glābis no ļaunuma nagiem simtiem cilvēku. Bet tagad, pēc piecpadsmit aizmirstības gadiem, viņš ir pārvērties pilnīgi ikdienišķā cilvēkā, kurš savas dienas aizvada priekšpilsētā ģimenes lokā un veldzējas atmiņās par vecajām jaukajām, piedzīvojumu pilnajām dienām. Taču, kad pie horizonta parādās kāds ģeniāls ļaundaris, Bobs un visa viņa neparastā ģimene dodas pasaules glābšanas misijā, liekot saprast, ka supervaroņu norakstīšana pensijā ir stipri pāragrs lēmums. "Polārais ekspresis". Anotācija Ziemassvētku vakarā kāds mazs zēns ir nomodā, možs un satraukts. Viņš gaida. Viņš alkst izdzirdēt Ziemassvētku vecīša ragavu zvaniņu skaņas. Pulkstenis rāda piecas minūtes pirms pusnakts. Te pēkšņi zēnu pārsteidz pērkona dārdiem līdzīga skaņa. Viņš pieskrien pie loga un ierauga brīnišķīgu ainu – spīdošs melns vilciens iebrauc stacijā mājas priekšā, tā varenais dūmenis šņākdams izšauj dūmu mākoni naksnīgajās debesīs. Zēns izskrien laukā vienā pidžamā un čībiņās, viņu sagaida vilciena vadītājs, kurš jautā: “Nu, vai brauksi?” “Uz kurieni?” pārsteigts jautā zēns. “Uz Ziemeļpolu, protams. Šis ir polārais ekspresis.” Biļešu cena bērniem līdz 12 gadu vecumam - 2 Ls. Biļešu iepriekšpārdošana uz „Bērnu rītu” no 7. decembra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu