Stīvijs Vonders apvaino Eminemu rasismā (27)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stīvijs Vonders asi kritizējis Eminemu, ka slavenais reperis savā videoklipā izsmej popzvaigzni Maiklu Džeksonu. Vonders arī paziņoja, ka Eminems ir liekulīgs, gūstot panākumus uz nabadzīgo un melnādaino cilvēku rēķina.

Arī Džeksons pats ir paudis sašutumu par Eminema dziesmas "Just Lose It" videoklipu, kurā tiek parodēts "popa karalis" un pret viņu izvirzītās apsūdzības par bērna seksuālu izmantošanu. Savukārt Vonders intervijā žurnālam "Billboard" sacīja, ka viņš Eminemā ir ļoti vīlies. "Spert kādam, kad viņš guļ zemē, nav laba rīcība," teica Vonders. "Es ļoti cienu viņa darbu, lai gan es nedomāju, ka viņš ir tik labs kā (bojāgājušais reperis) "2Pac". Bet es biju vīlies, ka viņš ļauj sev nolaisties līdz tādam līmenim." "Viņš ir guvis panākumus lielākoties ar nabadzīgāko cilvēku atbalstu, ar krāsaino cilvēku atbalstu. Tāpēc viņam izrīkoties šādi ir muļķīgi," piebilda mūziķis. Eminema pārstāvis komentārus nav sniedzis, savukārt kritizētā dziesma, iespējams, varētu tikt nominēta "Grammy" balvai, kuru pretendenti tiks paziņoti otrdien.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu