Ašers saņem četras Amerikas Mūzikas balvas, "Outkast" – trīs (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

R&B zvaigzne Ašers saņēma visas četras Amerikas Mūzikas balvas, kurām viņš bija nominēts, aiz sevis atstājot reperus "Outkast" ar trim balvām.

Greznā ceremonija, kuras translācija brīžiem tika cenzēta zvaigžņu nepieklājīgo izteicienu dēļ, notika "Shrine Auditorium" zālē Losandželosā. "Paldies jums par šo mirkli. Paldies jums par šo gadu. Tas ir bijis satriecošs," Ašers teica, saņemot balvas. Ašers ieguva balvas kā labākais R&B izpildītājs, labākais popa-roka izpildītājs, par labāko popa-roka albumu un labāko soula-R&B albumu "Confessions," kas jau pirmajā pārdošanas nedēļā tika pārdots vairāk nekā viens miljons eksemplāros. "Grammy" balvu ieguvēji "OutKast", kuru dziesma "Hey Ya!" no albuma "Speakerboxxx-The Love Below" kļuvusi par megahitu, saņēma balvas kā labākā popa-roka grupa, par labāko repa-hiphopa albumu un kā labāka repa-hiphopa grupa. Saņemot balvu, grupas dalībnieks Big Boi pieminēja sestdien pēkšņā nāvē mirušo reperi O.D.B., kas bija starp grupas "Wu-Tang Clan" dibinātājiem. Repera nāves cēlonis pagaidām nav skaidrs. "Dusi mierā, Ol'' Dirty Bastard," Big Boi sacīja. "Mēs tevi mīlam." Soulmūzikas dīva Eliša Kīza ieguva balvu kā labākā soula un R&B izpildītāja sieviešu kategorijā, pārspējot Bijonsu Noulzu un Dženetu Džeksoni. Par labāko popa-roka izpildītāju sieviešu konkurencē kļuva Šerila Krova, bez balvām atstājot Avrilu Laviņju un Džesiku Simpsoni. Rokgrupa "Linkin Park" otro gadu pēc kārtas kļuva par labākajiem alternatīvās mūzikas izpildītājiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu