Renē Zelvegere, iespējams, saderinājusies ar Džeku Vaitu (foto) (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaut gan pavisam nesen mediji ziņoja par aktrises Renē Zelvegeres un grupas "The White Stripes" līdera Džeka Vaita attiecību izjukšanu, pāra draugi apgalvo, ka patiesībā drīzumā gaidāms paziņojums par abu slavenību saderināšanos.

Pāra draugi stāsta, ka saderināšanās vēsts tiks paziņota greznā Ziemassvētku ballītē, kas notiks Zelvegeres mājās. 35 gadus vecā aktrise un 29 gadus vecais mūziķis iepazinās filmas "Cold Mountain" uzņemšanas laukumā, raksta "Daily Mail". "Imdb.com" vēl nesen ziņoja, ka pāris bijis kopā divus gadus, taču pirms diviem mēnešiem viņi izšķīrušies. Zelvegerei bijušas neveiksmīgas attiecības ar aktieriem Džimu Keriju un Džordžu Klūniju. Aktrise nesen izteicās, ka tagad viņai nepieciešama stabilitāte. Tuvākajā laikā uz kino ekrāniem nonāks aktrises jaunākā filma "Bridget Jones: The Edge of Reason".

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu