Izklaide tikai piektdienās (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Markesa romāna nosaukumā minētais vārds "Putas" (prostitūtas), izrādās, tiek filtrēts daudzos latīņamerikas portālos un traucē reklamēt jauno rakstnieka garadarbu. Tiesa, tas nekādā veidā neiespaido grāmatiņas pārdošanas apjomus, kas ir jau pārsnieguši mijonu.

TVNET iesaka: Sapņu fabrikā 6. novembrī (sestdien) gaidāmajā audiovizuālās mākslas un mūzikas pasākumā " Brit Fresh " koncertēs slaveni elektroniskās mūzikas izpildītāji no Lielbritānijas – "Plaid" un dīdžejs E.A.S.E. no "Nightmares On Wax".

Šī būs pirmā reize, kad Baltijas valstīs viesosies britu elektroniskās mūzikas zvaigznes "Plaid". Viņu koncertā īpaša nozīme būs atvēlēta attēlam, par kuru rūpēsies britu videomākslinieks Bobs Džaroks. Ar viņu grupa sadarbojas jau divus gadus, ceļojot pa ASV, Eiropu un Japānu. Viņu uzstāšanās iemantojušas publikas un speciālistu atzinību abās jomās – gan mūzikas, gan video.
Viena no populārākajām krievu valodā Latvijā raidošajām radiostacijām " Radio SWH+" piektdien svinēs savu desmit gadu jubileju. Dzimšanas dienas pasākumā uz Skonto halles jaunās zāles skatuves no plkst.18 kāps visa "Radio SWH+" komanda - "Siāmas dvīņi", Petrovičs, Vetrovs, Makss Regiss, Jeļena Provatorova, Dims Harovs, Marina Kovaļeva, Nataļja Oļesika un citi. Pasākuma svinīgo atklāšanu vadīs jaunā grupa "Benson Brothers". Markesa 109 lapas īsais stāsts "Atminoties manas skumjās prostitūtas" ir par kādu 90 gadīgu vecīti, kurš iemīlas gadus 14 jaunā meitenē. Lai arī viņš nespēj tai pat pieskarties, tas netraucē vecītim ieslīgt atmiņās par kādreizējām mīlas gaitām. Un, tā kā viņš ir bijis ļoti kautrīgs visu mūžu, tad viņa mīlas gaitas vienmēr ir aprobežojušās ar prostitūtu pakalpojumiem.
Sapņu fabrikā 5. novembrī modes mākslinieks Dāvids rīkos gadskārtējo modes pasākumu " Nokia. Dāvids. Party ". Šogad Dāvida rīkotais modes pasākums idejiski atšķirsies no iepriekšējām, jo tā sauklis būs – "Arī bezstils ir stils!". Jautājums ir: vai stila pasākums "bezstils" būs ļoti stilīgs?
Sporta pilī 6. novembrī koncertēs pasaulslavenais mūziķis Deivids Koverdeils ar savu leģendāro hārdroka grupu " Whitesnake ". Grupa ieradīsies Rīgā savā sākotnējā sastāvā - ar līderi un solistu Deividu Koverdeilu. Koncerts notiks grupas pasaules turnejas "Live. In the Still of the Night" gaitā. Vācijas telekompānija RTL 2005. gada martā sāks rādīt jaunu realitātes šovu, kurā būs apvienotas Lielā brāļa un filmas "Trūmena šovs" idejas. Filmā Džima Kerija varonis nodzīvoja savu dzīvi pilsētā, nezinot, ka tā nav pilsēta, bet gan gigantisks filmēšanas paviljons un visi apkārtējie, tostarp viņa sieva un labākais draugs, ir vienkārši aktieri.
11.decembrī Rīgā viesosies leģendārā hiphopa, R&B un soula grupa De La Soul , kura sava jaunā albuma “The Grind Day” turnejas ietvaros sniegs vienīgo koncertu Baltijā – Rīgā, Sapņu Fabrikā. 11. decembra koncertā Rīgā De La Soul izpildīs gan vecos hitus, gan jaunā albuma programmu. No 4. novembra iespējams iegādāties biļetes uz Ukrainas dziedātājas Ruslanas 4. decembrī gaidāmo koncertu Rīgā. Ruslana Rīgā piedāvās šovu, kurā apvienotas deju mūzikas, etnomūzikas un popmūzikas tradīcijas. Viņas šovus vienmēr papildina ātras dejas, neparasti ādas kostīmi un ugunīga atmosfēra. Režisora Džima Džarmuša filma "Coffee and cigarettes", kas sastāv no vairākiem melnbaltiem un oriģināliem stāstiņiem, kas uzņemti dažādos laikos un vietās 17 gadu ilgā laika posmā. Filmas varoņi ir ievērojami cilvēki, kas runā par dažādām nopietnām un nenopietnām lietām, dzer kafiju un smēķē cigaretes...

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu