Eminems skandalozā videoklipā mudina balsot pret Bušu (28)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Reperis Eminems mudina fanus balsot pret ASV prezidentu Džordžu Bušu, laižot klajā videoklipu, kurā asi kritizēts Irākas karš.

Animētais videoklips dziesmai "Mosh" stāsta par karavīru, kas, atgriežoties no Irākas, uzzina, ka viņam tūlīt jādodas turpināt karu. "Let the President answer on high anarchy, strap him with an AK-47, let him go fight his own war (Lai prezidents atbild par augsto anarhiju, uzlieciet viņam AK 47, lai viņš pats iet karot)," repo Eminems. Internetā izplatītais klips beidzas ar ainu, kurā Eminems fanu armijas priekšgalā dodas uz vēlēšanu iecirkni. Klipa režisors ir interneta ziņu portāla "Guerilla News Network" pārstāvis Aiens Inaba. "Maybe this is God just saying we''re responsible for this monster, this coward that we have empowered (Varbūt Dievs grib tikai pateikt, ka mēs esam atbildīgi par šo briesmoni, šo liekuli, kuram paši esam devuši varu)," klipā apgalvo Eminems. "No more blood for oil, we got our own battles to fight on our soil (Vairs nekādu asiņu par naftu, mums ir savas cīņas izcīnāmas uz mūsu pašu zemes)." Dziesma beidzas ar paziņojumu: "If I get sniped tonight you''ll know why, because I told you to fight (Ja mani šonakt nošaus, tu zināsi, ka tas ir tāpēc, ka ieteicu tev cīnīties)." Ierakstu kompānija "Interscope" neplāno izdot dziesmu singla formātā, lai gan tā būs Eminema jaunajā albumā "Encore". "Viņa jaunais singls ir "Just Lose It", kas parāda albuma komisko pusi, bet šī dziesma – tā drūmāko pusi," sacīja ierakstu kompānijas pārstāvis. Popzvaigzne Maikls Džeksons nesekmīgi mēģināja aizliegt dziesmas "Just Lose It" videoklipa rādīšanu televīzijā – tajā viņam līdzīgs tēls lēkāja pa gultu kopā ar maziem bērniem, pazaudēja degunu un viņa mati aizdegās.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu