Mobijs piedevis Eminemam (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Elektroniķis un veģetārietis Mobijs (Moby) ir nolēmis salīgt mieru ar skandalozo reperi Eminemu. Viņu attiecību "uzlabošanās" iemesls ir Eminema jaunais video, kurā hiphoperis kritizē pašreizējo ASV prezidentu. Kā zināms, pats Mobijs nekad nav bijis liels Džordža Buša piekritējs.

"Man ar Eminemu savulaik bija nesaskaņas," atzīstas Mobijs. "Taču šis klips ("Mosh") ir labākais, ko esmu redzējis pēdējos gados. Dziesma ir lieliska un klips - vispār satriecošs. Visiem saviem faniem rekomendēju to noskatīties." Atgādinām, ka Eminema un Mobija konflikts sākās pirms trijiem gadiem, "Grammy Awards" apbalvošanas ceremonijā. Mobijs publiski Eminemu nosauca par sieviešu un seksuālo minoritāšu nīdēju. Eminems atbildēja ar videoklipu "Without Me", kurā nosauca Mobiju par "36 gadus vecu ped...". Turpinājumā savstarpējie apvainojumi tikai palielinājās. Eminema jaunā albuma «» izdošana (arī minētais skaņdarbs) plānota 15. novembrī.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu