"Trūmena šovs" kļūst par realitāti (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas telekompānija RTL 2005. gada martā sāks rādīt jaunu realitātes šovu, kurā būs apvienotas Lielā brāļa un filmas "Trūmena šovs" idejas.

Filmā Džima Kerija varonis nodzīvoja savu dzīvi pilsētā, nezinot, ka tā nav pilsēta, bet gan gigantisks filmēšanas paviljons un visi apkārtējie, tostarp viņa sieva un labākais draugs, ir vienkārši aktieri. RTL II nolēmusi paveikt ko līdzīgu – kaut kur Vācijā (vieta netiek atklāta) tiks uzcelta vesela pilsēta, kur šova dalībnieku dzīvi novēros 2000 videokameras. Sākumā pilsētā dzīvos 40 līdz 60 cilvēki, vēlāk viņu skaits varētu dubultoties. Viņi dzīvos pavisam parastu dzīvi – ies uz darbu, precēsies, dzemdēs bērnus. Šovs varētu turpināties vairākus gadus – kamēr vien neapniks skatītājiem. Sākotnēji iecerēta 24 stundu translācija internetā. Televīzija šovu rādīs vakaros visas nedēļas garumā. Šova galvenais ienākumu avots būs reklāmdevēju preču reklamēšana – gluži kā īstajā "Trūmena šovā".

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu