Maikls Džeksons sūdzēs tiesā Eminemu (76)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maikls Džeksons gatavojas sūdzēt tiesā skandalozo balto hiphopa zvaigzni Eminemu, kurš savā pēdējā videoklipā attēlo popa karali guļamistabā, spēlējoties ar maziem bērniem.

Minētajā klipā "Just Lose It" no albuma «», Eminems indīgi pasmejas arī par Džeksona regulārajām plastiskajām operācijām, kā arī attēlo pirms 20 gadiem notikušo incidentu, kad Džeksonam filmēšanās laikā aizdegušies mati. Eminems klipā redzams sarkanā ādas jakā ar baltu krekliņu un melnām biksēm, turklāt kādā no epizodēm, Džeksonam nokrīt deguns. Tieši deguns, daudzo operāciju dēļ, ir mākslinieka rūpju bērns. Klipa noslēgumā Džeksons attēlots lielā guļamistabā, draiskojoties ar maziem zēniem. Kā ziņo "Sky News", Džeksons iesūdzēs Eminemu tiesā, ja tas neizņems klipu no rotācijas. Maikla pārstāvji komentē, ka Džeksons ir ļoti neapmierināts, ka tiek attēlots šāda veidā.

Komentāri (76)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu