Eminemu izsvieduši no restorāna (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda Floridas restorāna vadība nav atļāvusi hiphopa māksliniekam Eminemam restorānā papusdienot, kā iemeslu minot repera “rupjo un aizskarošo” rīcību.

Baltais reperis kopā ar astoņus gadus veco meitu Heiliju un kolēģi Dr. Dre izklaidējušies Disneja pasaules Ritz-Carlton Orlando parkā, taču draudzīgā atpūta ātri beidzās – zvaigznes sāka savā starpā apmainīties ar apvainojumiem, līdz situācija izvērtusies nopietnā strīdā. “Eminema miesassargs pagrūdis kādu no oficiantiem, un tas nokritis zemē,” stāsta kāds aculiecinieks. “Pēc šā starpgadījuma restorāna vadība atteicās apkalpot zvaigzni un palūdza viņu pamest zāli.” Kā uzskata tas pats aculiecinieks, restorāna menedžera rīcības pamatā, iespējams, bija arī hiphoperu ārējais izskats, proti, tas neatbilda restorāna garam. “Saģērbušies viņi bija tiešām reti briesmīgi,” atceras starpgadījuma aculiecinieks.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu