Nedēļas nogales izklaides (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl nedaudz vairāk kā divas nedēļas - un būs brīvdienas, kuras mēdz dēvēt gan par Jāņiem, gan par Līgo vakaru.

Jelgavas klubā "Tonuss" 5. jūnijā koncertēs bijušais supergrupas "The Prodigy" dalībnieks Līrojs Tornhills , kurš jau vairākus gadus pats darbojas kā producents un dīdžejs. Šis būs vienīgais bijušā "The Prodigy" dalībnieka koncerts Latvijā. Tas sāksies tieši pusnaktī. Mūziķis ir saglabājis "The Prodigy" raksturīgo muzicēšanas stilu, kuru var raksturot kā "break beat", "old skool" un "Miami Bass electro" savienojumu.

Pirms koncerta Jelgavas klubā "Tonuss" - varat vēl paspēt apmeklēt saviesīgu pasākumu fotogrāfa Garjāņa fotoizstādi "Vinila dievi", kuras atklāšana Rīgā notika 1.maijā. Paredzēts, ka "The Prodigy" dalībnieks Līrojs Tornhils, kurš redzams arī vienā no izstādes attēliem, varētu to papildināt ar savu autogrāfu.
Netradicionālās erotikas fotoizstāde (Bez laika robežām) Latvijas apceļošanu sākusi ar Kurzemi – Liepāju, Kuldīgu un Ventspili. Jūnija vidū tā ceļos uz Jelgavu, kur uzturēsies līdz pat jūnija beigām. izstāde. Mākslinieka darbi ir tikuši istādīti lielākajos pasaules muzejos un galerijās. Masaki soloizstāde noteik Starptautiskās tēlniecības kvadriennāles "Rīga 2004. EIROPAS TELPA (EUROPEAN SPACE)" ietvaros.
Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā jau vairākus gadu desmitus jūnija pirmajā sestdienā/svētdienā notiek gadatirgus. Iespēja ieraudzīt, apskatīt un aptaustīt latviešu lietišķās mākslas darinājumus un veidojumus, tos iegādāties vai pārdot, rast radošus impulsus vai vienkārši labi pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Ieeja ir no 0,50 Ls bērniem līdz 2 Ls viņu vecākiem. Rīgas klubos Džeza klubā "Liize" šovakar no plkst.22 muzicēs igauņu mūziķis Aivars Vasiļjevs kopā ar saviem latviešu draugiem. Klubā "Nautilus" notiks kafejnīcu tīkla "Double Coffe" divu gadu dzimšanas dienas svinības. Sākums plkst.23. Alternatīvās mūzikas klubā "Depo" notiks pasākums "Pozze_tive", kurā piedalīsies dīdžeji "Sicky", "Draza" un Gatis Rozenfelds. Sākums plkst.21. "Zup Zup Lounge" šovakar viesosies dīdžejs un pasākumu organizētājs "Dmi3" no apvienības "Trudno". Kluba galvenajā zālē spēlēs DJ Bogdans Tarans, Makss Lomovs un "Flash". "Chill out" zonā muzicēs divas meitenes - DJ "Bash" jeb Natalija Baškirova un radio "Capital FM" raidījuma "Intelligent Beat" vadītāja Ksenia Kamikaza. Pasākums sāksies plkst.22. Brīvdabas mākslas muzejā 29. maijā tika atklāta projekta "Pasaules pirmelementi – uguns, ūdens, gaiss, zeme" noslēdzošā sezona "Teritorija". Muzeja parka ekspozīciju papildinājuši septiņpadsmit jauni, zemes elementa tēmai veltīti objekti. Pedvāles muižu ēkās apskatāmas skulptūru, gleznu un grafiku izstādes. Sezona ilgs līdz pat 24.oktobrim, bet nenožēlosiet, ja aizbrauksiet jau drīzumā. Kino Filmas Netīrās dejas 2 sākumā pēc virsraksta parādās uzraksts „pēc patiesiem notikumiem”, kas nemaz nav melots! Filmas pamatā, lai arī sižetiskā līnija adaptēta no filmas „Netīrās dejas”, ir patiess stāsts no producenta Džoana Jensena dzīves, kad viņš ar savu ģimeni pārcēlās uz dzīvi Kubā. Džona Travoltas selektīvā lomu izvēle sliktās filmās ir apskaužama - filma nav izņēmums - izcili stulbs sižets, slikts izpildījums... pilnīgi bezjēdzīga filma. Bet ejiet droši - krēsli ir mīksti, varbūt pat izdosies nosnausties. Netipiska Džima Kerija loma filmā ir ievērības cienīga. Lai gan pirms filmas biju skeptisks, atzīšos - man patika.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu