Daugavpils teātrī gaidāma pirmizrāde

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20. un 21. maijā plkst. 18.30 Daugavpils teātra latviešu trupā būs pirmizrāde mūsdienu krievu autora Rodiona Beļecka lugai „Fanes”. Izrādi iestudē režisors Jurijs Losevs, un šī būs Daugavpils teātra jauniešu izrāde „jauniešiem par jauniešiem” jeb, kā tās nosaukumā rakstītu režisors, ”jā - tas ir nē, nē - tas ir jā”.

Kā liecina nosaukums, luga ir „par reizēm pat par daudz” fanātisku aizrautību, kas rodas, meklējot cilvēku, kuru varētu mīlēt „pa īstam”. Kā jau tas ir raksturīgi visu laiku meitenēm - Viņš var būt arī iemīļotās grupas dziedātājs. Kā jau tas notiek arī šoreiz - izveidojas situācija, kad „elkam” fanes vēlas tikt klāt tuvāk nekā viņa plakātam pie savas istabas sienas… Lomās: Inese Ivulāne, Jūlija Ļaha, Anita Kužma, Māris Korsiets, Kristīne Veinšteina, Maija Korkliša. Izrādes scenogrāfe ir Inguna Kokina, mūzikas autors Valdis Rundzāns, bet tērpu māksliniece - aktrise Jūlija Ļaha.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu