Ventspilī izrādīs "Teātra TT" jauno izrādi "Tiritomba 2"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ventspils Kultūras centrā piektdien izrādīs "Teātra TT" jauno izrādi "Tiritomba 2 jeb Kas notiek pēc laimīgām beigām?", informēja Ventspils Kultūras centrā.

Izrādes darbība noris sešus mēnešus pēc pirmajā izrādē - "Tiritomba jeb Zelta zivtiņa" - kārotajām laimīgajām beigām. Ir pagājis pusgads, iepazītie personāži sākuši īsto dzīvi - to, kurā jāsāk piemēroties otram, kurā nieki dažkārt vēršas par nepārvaramām problēmām un neviļus rodas pat ķecerīgs jautājums: "Vai tās laimīgās beigas vispār bija?" Jaunās izrādes darbība noris tajā pašā mazajā krodziņā, un tā ir komēdija ar tiem pašiem personāžiem. Lomās no jauna būs redzama Līga Liepiņa, Jakovs Rafalsons, Juris Strenga, Anna Putniņa, Esmeralda Ermale, Leons Leščinskis un Arnolds Osis. Lugas autors un režisors ir Lauris Gundars, tērpu māksliniece - Rūta Kuplā. Izrādē atkal skanēs bezrūpīgā itāļu "Tiritomba" kvinteta "Bellacord" izpildījumā. 2001.gadā iestudētā pirmā izrāde "Tiritomba jeb Zelta zivtiņa" divu sezonu laikā nospēlēta 100 reižu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu