Amīši par gada labāko filmu izvēlas "Karību jūras pirātus" (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Džūlija Robertsa piekto gadu pēc kārtas ieguvusi Amerikas "People's Choice" balvu, ko pasniedz, apkopojot iedzīvotāju balsojumus. Par iecienītāko televīzijas šovu 2003.gadā atzīts seriāls "Draugi", bet tā zvaigzni Dženiferu Anistoni – par vispopulārāko televīzijas aktrisi.

Par populārāko kinoaktieri kļuvis Mels Gibsons, bet viņa kolēģis Toms Henkss – par visu laiku populārāko izklaides industrijas pārstāvi. Balvas piešķir, vadoties pēc sabiedriskās domas pētījumu firmas "Gallup" aptauju rezultātiem, un tās nosaka tikai iedzīvotāju balsojumi. Pārsteigumu šogad sagādāja filma "Karību jūras pirāti", kas balsojumā pārspēja kritiķu slavēto "Gredzenu pavēlnieka" triloģijas otro sēriju "Divi torņi". Par populārāko komēdiju 2003.gadā atzīta filma "Visvarenais Brūss" ar Džimu Keriju galvenajā lomā. Opra Vinfrija kļuva par populārāko televīzijas šovu vadītāju. Mūzikas kategorijā triumfēja Bijonsa Noulza un Feita Hila, kā arī kantrī zvaigzne Tims Makgrovs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu